SA 35 GODINA JE DEVICA! Rekla ovo o SE*SU pa izazvala treći svetski rat!
Foto: Printscreen/facebook

NEVEROVATNO

SA 35 GODINA JE DEVICA! Rekla ovo o SE*SU pa izazvala treći svetski rat!

Ona žudi za nekim sa kim će da ide kroz život i neretko je plakala zbog usamljenosti. Pita se da li će ikada da se uda jer su muškarci toliko uplašeni zbog njenih moralnih vrednosti

Objavljeno: 13:30h

Sonali Šandra sa svojim kolegama ne priča o vezama i avanturama. Ona ima 35 godina i sa ponosom ističe da je i dalje nevina. Kako kaže, treba joj prsten pre nego što nevinost izgubi sa čovekom sa kojim će da bude do kraja života.

- Bila bih skrhana ukoliko bih izdala svoje principe i imala vezu za jednu noć priča Sonali za Yahoo! news.

Kako objašnjava, nije to zato što je uplašena, iako zna da prvi seksualni odnos može da bude bolan. Odnos "prijatelja sa povlasticama" i veze bez obaveza jednostavno nisu za nju. Ona traži svoju srodnu dušu.

- Kao moderna Indijka prve generacije, sa zadovoljstvom podržavam tradicionalne vrednosti zemlje u kojoj su moji roditelji odrasli. Seks pre braka je tabu u Indiji. Dok sam odrastala, moji roditelji nikada nisu pričali o seksu. Sestra i ja smo volele da gledamo bolivudske filmove devedesetih i ranih dvehiljaditih. Filmovi ne bi prikazivali par koji se ljubi, ali je glumcima bilo dozvoljeno da se drže za ruke - objašnjava.

Kako kaže, kada je išla u srednju školu, nije bilo majica na bretele, dekoltea, šminke i druženja sa dečacima.

1 / 3 Foto: Printscreen/facebook

- Nisam išla na maturu. Jedini put kada sam se sredila je bilo za takmičenja za talente u srednjoj školi. Ljudi bi bili šokirani, jer sam bila štreberka koja je nosila naočare i protezu. Dok sam studirala živela sam sa porodicom. Tata me je pitao šta se to dešava na fakultetima, da je čuo da deca spavaju okolo. Rekao mi je za svoje planove da mi ugovori brak 2009. godine nakon što sam diplomirala. Imala sam 23 godine i pomislila kako mi nikada nije dozvolio ni da imam momka. Rekao je da će da mi nađe nekog i da postoji mnogo bračnih sajtova za Indijce. Rekla sam ne, hvala - priseća se Sonali.

"Otac je želeo da napravim profil na sajtovima na kojima su Indijci"

Kako objašnjava, njen otac je odlučio da pronađe nekog u Americi ko poštuje indijske vrednosti. Pokušavao je da je upozna sa lekarima i advokatima u Nju Džerziju.

- Ipak, nikada se nisam našla sa njima. Nisam imala poverenja u svog oca kada je u pitanju odabir mog budućeg supruga. On bi želeo nekog kao što je on. Brak mojih roditelja, koji je ugovoren u Indiji, bio je pun izazova. Nisam želela da napravim profil na sajtovima za ugovaranje brakova. Znala sam da će to samo da dovede do većeg pritiska kako bi sve uspelo, čak i ako ne osećam ništa prema toj osobi - kaže Sonali.

Mrzela je, kako kaže, ideju trenutnog zadovoljstva. Bio je to kulturni šok za nju na Menhetnu, gde je radila na Vol Stritu tokom svojih srednjih i kasnih dvadesetih.

- Privlačila sam momke, ali sam shvatila da je sve što žele da me odvedu u krevet. Hteli su da me iskoriste za seks i da nestanu sledećeg jutra. Bilo bi užasno da mi se tako nešto desilo. Prvi poljubac sam imala sa 26 godina i bilo je divno. Stvari nisu odmakle dalje od toga. Mislim da romansa nikuda nije otišla zbog mojih ubeđenja - dodaje.

Pre četiri godine upoznala je momka koji joj se veoma dopao. Jedne večeri izašli su na piće u bar koji se nalazio u okviru hotela i on je želeo da bukira sobu.

- Rekla sam mu da bi to bio moj prvi put. Rekao je da zaslužujem nekoga ko će uvek da bude tu za mene, a da on ne može da bude tu za mene. Nakon toga mi se nije javljao na telefon. To je utvrdilo moju teoriju da ne mogu da spavam sa momkom koji posle neće da mi se javi - objašnjava Sonali.

"Svih devet momaka sa kojima sam bila su bili kreteni"

U Los Anđeles se preselila 2017. godine. Tamo radi kao menadžer u jednoj teretani.

- Rekla sam sebi da mi je dosta igrica i da ću da se venčam sa svojom karijerom. U životu sam izlazila sa devet momaka. Svaki je ispao kreten. Pitali su me da izađemo na osnovu mog izgleda, ali kada bih im rekla za svoje visoke standarde i moralna načela, nestali bi. Trojica su me zaprosila jer im je bila potrebna radna viza. To mi je bilo smešno i dalo mi je dovoljno materijala za stend ap komediju koju radim od januara. Šalim se na račun toga da sam milenijalac i da sam i dalje devica. U šali govorim da u Indiji govore da, kakav si plesač, takav si i u krevetu. Ja sam sjajan plesač, tako da znam da bih bila super - dodaje.

Ipak, kako kaže, žudi za nekim sa kim će da ide kroz život i neretko je plakala zbog usamljenosti. Tokom protekle decenije, provela je svaki rođendan i praznik sama. Pita se da li će ikada da se uda jer su muškarci toliko uplašeni zbog njenih moralnih vrednosti.

- Nije mi jasno zašto je tako. Kada sam odrastala, nevinost je bila vrlina. Što se tiče mog oca, sramota ga je jer još nemam muža. U martu smo imali porodično okupljanje na sahrani moje bake u Nju Delhiju. Tata je lagao i rekao da sam se udala u Americi. Ljude poput mene zadirkuju i oni su izopšteni, ali ja bih volela da inspirišem i motivišem ne samo mlade žene, već i muškarce. Ne bi trebalo da dozvole da im brak bude ugovoren, niti da popuste pod pritiskom društva koje govori da treba da imaju seks - zaključuje Sonali.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.