OBJAVILA SOPSTVENI EKSPLICITNI SNIMAK: Trljaćete oči kad budete videli ŠTA SVE RADI (VIDEO)
Foto: Printscreen

SLOŠIĆE VAM SE

OBJAVILA SOPSTVENI EKSPLICITNI SNIMAK: Trljaćete oči kad budete videli ŠTA SVE RADI (VIDEO)

Najlepša Ruskinja, Irina Šajk (36) napravila je pravu pometnju kada je objavila zavodljivi snimak na Instagramu i obradovala fanove

Objavljeno: 10:59h

Manekenka koja je jedna od najtažnijih na svetu, pokazala je neverovatno telo u pink roze kupaćem kostimu dok se kupala u bazenu.

Irina je objavila vreli video iz bazena, čime je dodatano podigla temperaturu, a fanovi su bili hipnotisani kada su videli njene savršene pokrete tela.

Na trenutak su mnogi pomislili da Irina izgleda kao sirena u modrenom kupaćem kostimu.

Na snimku je jasno da Irina nema ni trunku šminke na sebi, pa je još jednom dokazala zbog čega je jedna od najlepših žena na svetu.

Ovaj snimak na Instagramu brzo je postao popularan jer je za samo jedan dan pregledan oko pola miliona puta, a komentari ne prestaju da stižu.

"Ubijaš me tom lepotom", "Predivna si, Irina", "Vau, istinska, čista lepota, nenarušena operacijama", "Perfekcija", "Bože, koliko lepa žena - zadivljujuća je", samo su neki od komentara na Instagramu.

Irina je bila u vezi sa popularnim glumcem Bredlijem Kuperom sa kojim ima ćerku Leu de Senu koju su dobili početkom 2017. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.