"MRTVA JE": Unakazile je u TURSKOJ KLINICI, evo koji HOROR JOJ SE DESIO
Operacija, Foto: Printscreen/Youtube/BuzzFeedVideo

Jezivo

"MRTVA JE": Unakazile je u TURSKOJ KLINICI, evo koji HOROR JOJ SE DESIO

Žena kaže da sada živi u agoniji i da će joj trebati transplantacija

Objavljeno:

Žena iz Velike Britanije ispričala je tamošnjim medijima kako živi u konstantnoj agoniji nakon što je otišla u Tursku na estetsku operaciju.

Ema Prajs (56) je prošlog meseca odletela na popularnu destinaciju za ovaj tip zahvata radi podizanja grudi i zatezanja stomaka, ali sada trpi velike bolove zbog lekarske greške, piše San.

Frizerka, koja živi u Lidsu, potrošila je 4.850 funti (oko 680.000 dinara) na operacije nakon što je našla kliniku Meditravelist iz Zejtinburnua na internetu.

– Sve je izgledalo regularno. Delovali su veoma profesionalno. Zato sam rezervisala sve, i podizanje grudi i zatezanje stomaka. Kada sam stigla tamo sa svojim partnerom, bili su sjajni prema meni. Svo osoblje je bilo neverovatno dok im nisam dala novac. Čim sam im dala novac, kao da su prestali da me poznaju, ali nisam imala izbora osim da nastavim sa operacijom – kazala je Ema za San.

Britanka je već imala implantate u grudima koje je ugradila u Belgiji pre 12 godina. Ali kada je otišla pod nož, hirurg je tvrdio da su pukli.

Dr. Cappy Rothman, Dr. Kapi Rotman, Posmrtno vađenje sperme, Sperma, Spermatozoidi, Operacija, Medicina
foto: Printscreen/Youtube/BuzzFeedVideo

– Bila sam pod anestezijom i otvorili su me kada su pozvali mog partnera i rekli mu da mi je jedna dojka pukla. Ali nije, jer da je pukla pre nego što sam otišla na operaciju, znala bih. Hirurzi su pitali mog partnera da li želim da stavim nove implante ili da samo izvade postojeće. Moj partner je rekao “Mislim da ne bi bila srećna da se probudi bez sisa”, pa im je kazao da stavi nove – objasnila je žena šta se dešavalo tokom operacije.

Ema sada veruje da je prevarena i tvrdi da su lekari sami probušili implant. Kada su joj stavili nove, kaže da je nisu pustili da napusti bolnicu dok im ne plati još 850 funti. Rekla je da ih je ubedila da joj dozvole da plati samo 500 funti, a da će platiti ostalih 300 funti kada se vrati u Veliku Britaniju, ali to nije uradila.

Čim se vratila u Veliku Britaniju, završila je u bolnici u Lidsu u „apsolutnoj agoniji“.

Lekari u Lidsu kažu da su uradili previše liposukcije, moja koža je mrtva i da mi vakumom izvlače tečnost. Kažu da je to 100 posto bila sumnjivo izvedena operacija – kazala je Ema i dodala da joj samo pomažu sa bolovima, ali da će joj verovatno trebati transplantacija kože.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.