Nije sekla nokte na rukama 25 godina, postala GINISOVA REKORDERKA, pa otkrila ŠOK ISTINU posle mnogo godina (VIDEO)
Najduži nokti, Foto: Printscreen/TikTok/goldeelocs10

AUU

Nije sekla nokte na rukama 25 godina, postala GINISOVA REKORDERKA, pa otkrila ŠOK ISTINU posle mnogo godina (VIDEO)

Dajana Armstrong iz Minesote nije isekla nokte na rukama 25 godina.

Objavljeno: 23:06h

Nesvakidašnji "hobi" puštanja noktiju i njihovo ukrašavanje smestili su je na počasne strane Ginisove knjige rekorda kao šampionke sa najdužim noktima.

Dajana je zvanično žena na najvećom dužinom noktiju i istoriji. Njen najduži nokat (na palcu) po merenjima iz Ginisa iznosi jedan metar i 38 cm. Kako je rekla poslednji put je isekla nokte 1997. godine, a prestala je da ih oblikuje i skraćuje posle smrti ćerke koja preminula sa 16 godina u toku noći zbog teškog asmatičarskog napada.

Dajana je ispričala da su ona i njena ćerka Latiša imale ritual sređivanja noktiju i da joj je ćerka uvek radila manikir. Posle njene smrti zaklela se da više nikad ih neće iseći.

"Svaki put kad pomislim da treba da ih isečem, naježim se i obuzme me tuga i očaj koje sam osetila onog dana kada je umrla. Ne želim kroz to da prolazim, pa sam ih ostavila takve kakve jesu. Na taj način osećam da mi je bliža", rekla je Dajana za "Fox".

Dodaje da ih nije pustila kako bi ušla u Ginisovu knjigu rekorda i da ne voli što je ljudi osuđuju jer ne znaju kroz šta je prošla.

S obzirom na to da je dužina noktiju u proseku preko jednog metra, svaka uobičajena dnevna rutina je izazov. Pošto ne može u rukama da uzme određene stvari počela je da koristi stopala. Zbog noktiju je prestala da vozi automobil.

Dajana dopušta da joj unuke sređuju nokte dok im se hvali da je Ginisova rekorderka.

(Espreso/Naj Zena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.