STRAVIČAN SNIMAK NA PUMPI ZAPALIO INTERNET: U momentu je SVE BUKNULO, a evo šta je VOZAČ držao u RUCI (VIDEO)
Čovek, Foto: Printscreen/Youtube/ ClickHeart TV 2

HOROR

STRAVIČAN SNIMAK NA PUMPI ZAPALIO INTERNET: U momentu je SVE BUKNULO, a evo šta je VOZAČ držao u RUCI (VIDEO)

Jedan prolaznik je samo posmatrao, dok je čovek u plamenu pojurio da uđe u vozilo i da ga pomeri kako i ono ne bi izgorelo

Objavljeno:

Bezbednosne kamere su uhvatile trenutak kada je jedan mladić počeo da gori nakon što je pripalio cigaretu dok je točio gorivo na benzinskoj pumpi.

1 / 2 Foto: Printscreen/Youtube/ ClickHeart TV 2

Na snimku koji je napravljen u Čeljabinsku, Rusija prikazuje čoveka sa cigarom u ustima koji vadi upaljač, dok je čekao da mu se rezervoar napuni gorivom, i kreće da pali cigaru. Sve je vrlo brzo pošlo naopako i samo nekoliko sekundi kasnije, izbio je ogroman plamen, a čovek je panično počeo da trči napred-nazad.

Jedan prolaznik je samo posmatrao, dok je čovek u plamenu pojurio da uđe u vozilo i da ga pomeri kako i ono ne bi izgorelo. Muškarac, obučen u belu majicu i tamne kratke pantalone, dao je gas, ali je nekoliko trenutaka dotrčao nazad sa aparatom za gašenje požara da ugasi ostatak plamena.

Korisnici društvene mreže na Nexta-u su podelili snimak na ovoj mreži, pri čemu je dobio više od 265.000 pregleda, a čovek je postao predmet ismevanja zbog incidenta.

(Espreso / Objektiv / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.