"VRIŠTAĆEŠ, NEĆE ČUTI ŠTA TI RADIM": Vehabije čule razgovor DVE ŽENE, jednoj preti SMRT!
Foto: printscreen Twitter/@ali7cx

au

"VRIŠTAĆEŠ, NEĆE ČUTI ŠTA TI RADIM": Vehabije čule razgovor DVE ŽENE, jednoj preti SMRT!

Safvan je uhapšena u Rijadu, a sve je krenulo po zlu kada je jednu mladu Saudijku tokom prenosa upitala hoće li da dođe kod nje

Objavljeno:

Tala Safvan, egipatska influenserka sa gotovo pet miliona pratilaca na TikTok-u, uhapšena je u Saudijskoj Arabiji nakon što su tamošnje vlasti procenile da je objavila video s*ksualno sugestivnog sadržaja, i to lezbejskog.

Safvan je uhapšena u Rijadu, a sve je krenulo po zlu kada je jednu mladu Saudijku tokom prenosa upitala hoće li da dođe kod nje.

– Daj, dođi kod mene, 3.30 je, a ja sam usamljena. Svi će spavati i niko neće čuti šta ti radim, a vrištaćeš koliko ćemo se zabavljati – preneli su strani mediji šta je Safvan rekla tokom strima prijateljici koja je na kraju poziv odbila.

Safvan je pokušala da se obrani tvrdnjom da tokom razgovora nije bilo lezbejskog konteksta, da su njene izjave pogrešno protumačene u javnosti jer su te rečenice zlonamerno izvučene iz konteksta kako bi se izazvao skandal, ali čini se da će to malo značiti saudijskim vlastima koje žele da je gone zbog, “seksualnog sadržaja koji bi mogao da ima negativan uticaj na javni moral”.

Homos*ksualnost je u vehabijskoj Saudijskoj Arabiji najstrože zabranjena, a portal Gizmodo podseća da je u najcrnjem scenariju moguća i smrtna kazna.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.