UHVATILA JE MAJKU U SE*SU SA SVOJIM DEČKOM: Usledio BRUTALAN ZAVRŠETAK, slošiće vam se (VIDEO)
Britanka, Foto: Printscreen Tik TOk

NEVERICA

UHVATILA JE MAJKU U SE*SU SA SVOJIM DEČKOM: Usledio BRUTALAN ZAVRŠETAK, slošiće vam se (VIDEO)

Ali, tu nije kraj bizarnoj priči, jer majka ne samo da je imala aferu sa ćerkinim dečkom, nego ju je i optužila da je luda i da izmišlja

Objavljeno: 11:45h

Priča koja nam dolazi iz Velike Britanije šokirala je javnost! Reč je o prevari u vezi, ali ne bilo kakvoj... Ćerka je ispričala kako je zatekla majku sa svojim dečkom, a sve se završilo tako što su mama i dečko pobegli, a kasnije i dobili dete.

Ali, tu nije kraj bizarnoj priči, jer majka ne samo da je imala aferu sa ćerkinim dečkom, nego ju je i optužila da je luda i da izmišlja.

- Moja mama je spavala s mojim dečkom 8 meseci, a onda su dan pre mog 18. rođendana zajedno pobegli, a potom su se verili i dobili bebu. Četiri godine nemamo nikakav kontakt - rekla je mlada devojka u videu koji je snimila.

- Kad sam počela vezu s tim dečkom imala sam 17 godina, a on 21. Apsolutno normalno, ali bila sam mlada i naivna. Dakle, doslovno mesec dana nakon početka veze, on je bio kod mene kući, moja mama mu je kuvala čaj, dok je tata spavao na sofi preumoran nakon posla. Imala sam osećaj da nešto nije u redu... Nisam bila sigurna, ali sam mislila da čujem zvukove, pa sam sišla niz stepenice i zatekla mamu kako se ljubi s mojim dečkom - šokirala je mlada devojka priznanjem.

Ova devojka je tad otkrila da su mama i dečko pokušali da manipulišu njome kako bi je napravili ludom, pa je na kraju završila na lekovima za smirenje.

- Ja sam, naravno, užasno reagovala na ovo. Otrčala sam na sprat, a njih dvoje su krenuli za mnom. Oboje su poricali da se išta dogodilo, čak su me i uverili da sam luda. Odveli su me kod lekara, dobila sam terapiju i majka me je sve vreme ucenjivala rečima da će moj brat ostati bez majke ukoliko bilo šta kažem - objasnila je devojka.

- Kao 17-godišnju djevojku koja je bila vezana za porodicu, sve ovo me je veoma povredilo. sve je trajalo od marta do oktobra, kada sam napunila 18 godina. U tom periodu se desilo mnogo incidenata. Dečko me je jednom napao, dobila sam posekotinu ispod oka, a moja majka je njega odvela na piće da se smiri i proveri da li je on u redu! Preko noći bi se išunjali iz kuće i spavali bi zajedno u kolima, a onda bi se pred zoru vratili, on kod mene u krevet, a majka kod oca.

Ona je potom objasnila šta se desilo kada su konačno prestali da se pretvaraju i kada je svima postalo jasno šta se dešava.

- Što se tiče dana kada je sve izašlo na videlo, to je bio običan dan... Bila sam na poslu, roditelji su bili na poslu, pa tako i moj dečko u to vreme. Nakon posla smo se našli kod njegove mame jer sam htela da izađemo da ga častim večerom. Njegov je telefon bio sa strane, oboje smo trčali okolo i spremali se za večeru i tad sam videla da mu je stigao SMS. Bila je to poruka od moje mame. Nemojte zaboraviti da sam tad bila na lekovima jer su me oni ubeđivali da sam sve izmislila - dodaje.

KOBNA PORUKA

- Primetila sam nekoliko puta tokom tih meseci da mu je mama slala poruke sa srcima na kraju i kad sam to spomenula, rekli su mi da sam paranoična i da se njih dvoje ponašaju kao što bi se ponašali bilo koji drugi članovi porodice, i opet su rekli da sam ja luda - dodala je.

- Elem, da se vratim poruku od tog dana. U poruci od moje mame je pisalo nešto u stilu 'Hej dušo, nadam se da si imao najbolji dan na poslu, ti si moj svet'. U tom trenutku sam potpuno poludela. Zgrabila sam njegov telefon. Mislim da se uspaničio pa me zgrabio, te me prikovao za zid kako bi mi lakše uzeo telefon. Tada sam nazvala mamu i pitala je 'šta se događa?'- ispričala je.

- Vrištala je u slušalicu govoreći da 'silazim s njega'. Da svima bude jasno, ni na koji način ja nisam napala tog dečka, on je mene prikovao uza zid pokušavajući da uzme nazad svoj telefon - rekla je.

Devojka je objasnila šta se dalje dogodilo i kako je rekla svom tati, piše britanski San.

- Nakon toga sam otišla do tate na posao. Slomila sam se i sve sam mu ispričala. Neverovatno dobro je to prihvatio, najviše je brinuo da brat i ja, posle svega, budemo dobro. Kada smo došli kući, videli smo da se mama spakovala i otišila, kao i da je uzela i psa. Ostavila nas je bez ičega. Iako mi je to sve danas smešno, to je nešto sa čime se u to vreme bilo jako teško nositi. To je jako uticalo na sve nas - objasnila je.

- Danas nemam nikakav odnos s mojom mamom. Blokirala sam je na svim društvenim mrežama. Ne treba mi ta negativnost u životu - zaključila je.

Korisnici TikToka bili su šokirani pričom koju su čuli.

- Kako je, zaboga, vlastita majka mogla ovako nešto da ti učini - glasio je jedan komentar.

- Dragi Bože, ovo ide od lošeg ka gorem! Ne mogu verujem. Strašno - pisalo je u drugom.

- Tako mi je žao što si tako nešto doživela. Tvoja mama je sebična i otrovna i ne zaslužuje te. Svakako razgovaraj s terapeutom, nemoj sama da prolaziš kroz to - napisao je neko.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.