ODRŽALA POSLEDNJI KONCERT U BEOGRADU, PALA KAO SVEĆA SA BINE: Sve se desilo pred SRPSKOM publikom! (VIDEO)
Ejmi Vajnhaus, Foto: Print Screen Youtube/This Is My Winehouse

SEĆANJE

ODRŽALA POSLEDNJI KONCERT U BEOGRADU, PALA KAO SVEĆA SA BINE: Sve se desilo pred SRPSKOM publikom! (VIDEO)

Pre šest godina dogodio se tužan momenat u muzičkoj istoriji.

Objavljeno: 14:36h

Pokojna pevačica Ejmi Vajnhaus imala je svoj poslednji nastup tog 18. juna 2011. godine u Beogradu. Fijasko koji se odigrao pred beogradskom publikom preneli su svi svetski mediji.

Strani mediji su pisali da je Ejmi bila toliko pijana, da je odbijala da izađe na binu i uopšte nastupi. 23. jula iste godine, čuvena britanska pevačica i kantautorka je tragično preminula. Ona je pronađena mrtva u svom domu u Londonu, a menadžeri su potvrdili da je pevačica umrla od prevelike količine droge.

Već sa deset godina prvi put se predozirala. Nakon što je saznala da njen otac ima ljubavnicu popila je miks tableta. Teško se prilagodila u društvu, a iz škole su je izbacili zbog probušenog nosa. Volela je da ukrašava svoje telo, a imala je i tetovažu svoje bake. Imala je komplekse i mislila je da je izuzetno ružna. Privlačila je pažnju zloupotrebom droga i opijanjem.

Udala se 2007. za Blejka Filder-Sivila s kojim je imala buran brak. Viđali su ih s masnicama, a Vajnhaus je priznala da često tuče svog supruga. Njihovi roditelji bili su protiv njihove veze jer su oboje bili suicidalni i skloni drogama. Moderni "Sid i Nensi" okončali su svoj brak 2009. godine.

Njen uzor bio je Frenk Sinatra kojem je posvetila svoj prvi album. Međunarodni uspeh doživela je s pesmama "You Know I'm No Good" i "Rehab", a album "Back to Black" najprodavaniji je album ovog veka u Velikoj Britaniji. Njime je osvojila čak pet Gremija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.