PAS JOJ ONJUŠIO MEĐUNOŽJE, PA POČEO DA LAJE: Policajci se šokirali kada je IZVADILA OVO! (FOTO)
Grejs Atanatos, Foto: printscreen Instagram/graceevelyn____

ŠOK

PAS JOJ ONJUŠIO MEĐUNOŽJE, PA POČEO DA LAJE: Policajci se šokirali kada je IZVADILA OVO! (FOTO)

Nije uspela da prošvercuje drogu na muzički festival

Objavljeno: 15:29h

Grejs Atanatos (24), koja se na društvenim mrežama zove Grejs Evelin, priznala je krivicu za posedovanje droge nakon što je uhvaćena na “Marlo Music Festivalu” u Sidneju.

Model na OnlyFans-u uhvaćena je u pokušaju da unese 5,6 g kokaina u kondomu koji je zavezala u čvor pa ga gurnula u vaginu. Naime, Grejs nije mogla da prođe ispod radara psima koji su odmah otkrili da manekenka “nešto” skriva, prenosi Dejli Telegraf.

Mlada je žena u ponedeljak izbegla i presudu i novčanu kaznu na lokalnom sudu u Burvudu, umesto toga je dobila 12-mesečni uslovni otpust bez novčane kazne.

Na Instagramu se Grejs zahvalila svom advokatu.

– Veliki pozdrav mom spasitelju Ahmedu Dibu koji mi je pomogao. Iskreno tako neverovatan rezultat, toplo ga preporučujem svima onima koji su zločesti poput mene – napisala je ona.

Sudski dokumenti otkrili su da su psi počeli da laju oko Grejs dok je čekala da uđe na festival. Dalje, spisi su takođe otkrili da je zvezda pomenute platforme za odrasle počela da plače i delovala je “vidno uzrujano” kada su je policajci pokušali da je pretresu.

Grejs je odmah priznala i rekla da interno nosi kokain.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.