BOGATAŠICA SILOVALA MALOLETNIKA 4 PUTA U TOKU DANA: Izašli jezivi detalji ODNOSA
Ilustracija, Foto: Printscreen

ŠOK

BOGATAŠICA SILOVALA MALOLETNIKA 4 PUTA U TOKU DANA: Izašli jezivi detalji ODNOSA

Savana Dejzli je tražila da bude puštena iz pritvora uz kauciju kako njen biznis ne bi izgubio milione

Objavljeno:

Multimilionerka iz Australije i ćerka poznatog odgajivača konja, koja je optužena da je silovala 14-godišnjeg dečaka četiri puta u toku jednog dana, molila je da bude puštena iz pritvora jer “gubi milione” dok je iza rešetaka, piše news.com.au.

Savana Dejzli (45) optužena je po četiri tačke optužnice za nezakonit s*ksualni odnos sa detetom koji se navodno odigrao 20. maja 2021. godine. Pred sudom u Sidneju se pojavila 25. jula, nakon hapšenja mesec dana ranije.

Njen branilac se zalagao da bude puštena uz kauciju, rekavši da se njeno mentalno zdravlje pogoršava u pritvoru i ponudio jemstvo od 100.000 australijskih dolara (oko 8 miliona dinara).

Tužilac je, sa druge strane, navodno rekao sudu da to nije bio “spontani čin” i da je Dejzli navodno otkrila dečaku šta oseća prema njemu, pre nego što se bilo šta dogodilo.

Odbrana je pred sud onda iznela činjenicu da Dejzlina majka pati od raka jajnika, zbog čega su tvrdili da bi produženi pritvor njene ćerke bio „značajna finansijska prepreka“ velnes biznisu koji vodi, kao i da bi to dodatno uticalo na njeno mentalno zdravlje.

Silovanje, Kosovo
foto: Printscreen

Dejzlini advokati su pred sudom tvrdili da bi, ako ostane u zatvoru, na kraju izgubila „milione dolara“ ili bi joj propao biznis.

– Ona je jedina koja može da radi na svojim novim proizvodima i rebrendiranju, 300.000 dolara će odmah biti izgubljeno. Njena kompletna sredstva za život i ušteđevina bili bi izgubljeni ako Smart Cleanse ne nastavi da posluje, porodica živi veoma skromnim životom – kazao je advokat Gabrijel Bašir.

Sudija Alison prihvatila je ovaj razlog i odobrila puštanje Dejzli na slobodu do početka suđenja uz kauciju u pomenutom iznosu. Ona je odluku obrazložila time da optužena ne ugrožava nikoga dok je na slobodi.

Dejlzli je, kako prenose lokalni mediji, skočila iz stolice od sreće kada je čula odluku i glasno zahvalila sudiji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.