U MAŠINI ZA SUDOVE PRONAŠLA ŠOK STVAR, BILO IH JE VIŠE: Napala ćerku, pa počela da CRVENI OD SRAMOTE! (FOTO)
Plastične flaše se smanjile u mašini za sudove, Foto: Printscreen Reddit

URNEBESNO

U MAŠINI ZA SUDOVE PRONAŠLA ŠOK STVAR, BILO IH JE VIŠE: Napala ćerku, pa počela da CRVENI OD SRAMOTE! (FOTO)

Ceo događaj obelodanila je njena ćerka ali se ispostavilo da sirota žena nije jedina žrtva.

Objavljeno:

Mašina za pranje sudova je po mišljenju većine žena jedan od najboljih izuma današnjice koji umnogome štedi vreme. Međutim, ono što se dogodilo jednoj mami nasmejalo je korisnike društvene mreže Redit.

Šokirana mama

Sve je počelo tako što je mama otvorila mašinu za pranje posuđa s namerom da čisto suđe izvadi iz mašine. Čim je otvorila vrata, videla je neobičan predmet. Bilo joj je jasno da ga je u mašinu ubacila njena ćerka, a mama je zanemela od šoka. Pažljivo ga je umotala u peškir s namerom da zatraži objašnjenje od ćerke.

Naime, mama je bila uverena da je njena ćerka u mašinu zajedno sa ostalim posuđem ubacila i vibrator. Toliko joj je bilo neprijatno da je ceo dan smišljala kako da priđe ćerki i zatraži od nje objašnjenje.

- Naravno da nije bio u pitanju vibrator, već plastična boca za vodu koja se tokom pranja u vreloj vodi smanjila i dobila neobičan oblik. Čak i kad sam objasnila mami o čemu se radi, njoj je bilo neprijatno- ispričala je devojka na Reditu gde je postavila i fotografije sporne plastične flaše.

posuda
foto: Printscreen Reddit

Nije jedina

Dok je njena mama crvenela od sramote kako je uopšte mogla i da pomisli da je u pitanju seksualna igračka, oglasili su se i drugi korisnici ove mreže koji su imali slično iskustvo.

- I meni se dogodilo isto, samo što sam boce ja izvadila iz mašine za pranje sudova. Mogu samo da zamislim šta bi se dogodilo da je to videla moja mama – prokomentarisala je jedna korisnica Redita.

- Gore bi bilo da je takav predmet u mašini za suđe pronašao tata – dodala je druga.

Najverovatnije je u pitanju loš kvalitet plastike što je dovelo do smanjivanja bočice prilikom pranja i njenog pretvaranja u nešto što liči na igračku za seks.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.