EVO KOLIKO ZAPRAVO GODINA IMA BRANKA NEVISTIĆ: Držaćete se za glavu OD NEVERICE
Branka Nevistić, Foto: Instagram

PODATAK

EVO KOLIKO ZAPRAVO GODINA IMA BRANKA NEVISTIĆ: Držaćete se za glavu OD NEVERICE

Ona je 2012. godine izgovorila sudbonosno "da" drugi put, udavši se za prebogatog biznismena Branislava Grujića

Objavljeno: 22:16h

Voditeljka Branka Nevistić povukla se iz javnog života, karijeru je odavno ostavila iza sebe, a od 2014. godine, kada je sudbonosno da izgovorila Branislavu Grujiću, živi život iz snova.

U vreme svoje televizijske karijere, Branka je bila udata za Momčila Lavrnića, sa kojim je dobila sina Luku. Kada je ljubavi došao kraj, Momčilo se ubrzo nakon razvoda oženio Anom Stanić, a Branka je nastavila da radi i gradi svoju karijeru.

1 / 5 Foto: Instagram/corallo_verde

Ipak, posle nekog vremena, televizijska zvezda odlučila je da se povuče sa malih ekran. No, na društvenim mrežama veoma aktivna, a fotografije sa luksuznih putovanja oduševljavaju njene pratioce.

Ona je 2012. godine izgovorila sudbonosno "da" drugi put, udavši se za prebogatog biznismena Branislava Grujića.

Branka Nevistić
foto: Instagram printscreen

Luksuzna svadba organizovana je na otvorenom, na jednom imanju u Vojvodini. Njih dvoje od tada pa do danas žive svoju bajku.

- Bilo je onako kako smo želeli da bude, u krugu prijatelja. Dobro smo se proveli, što je veoma važno, i nadam se da ću to pamtiti ceo život kao nešto najlepše - ispričala je voditeljka nakon venčanja.

Putovanja, luksuzni dom u elitnom beogradskom naselju, skupoceni pokloni i titula jedne od najbogatijih Srpkinja, sada krase život nekadašnje TV zvezde.

Branka Nevistić je srpska voditeljka i novinarka.

Branka Nevistić, Branislav Grujić
foto: Damir Dervišagić

Branka je rođena u Duvnu, a u Beograd se preselila sa osamnaest godina. Svoju karijeru započela je 1995. godine na BK televiziji. Po gašenju kanala prešla je na RTS gde je vodila Dnevnik 2.

Godine 2005. je prešla u producentsku kuću "Adrenalin" gde je vodila kviz Piramida. Potom je radila na TV Atlas zatim TV Košava pa potom na Prvoj srpskoj televiziji i nakon toga na televiziji Pink da bi se 2014. vratila u producentsku kuću "Adrenalin".

Branka Nevistić, Branislav Grujić
foto: Damir Dervišagić

Iz veze sa Momčilom Lavrnićem ima sina Luku.

Branka je rođena 12. novembra 1968. što znači da ima 53 godine.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.