POSLALA RODITELJIMA SLIKU SA DEČKOM, A NIJE PRIMETILA 1 SRAMNI DETALJ: Pukla bruka, ovo će se PREPRIČAVATI (FOTO)
Par, Foto: Printscreen/Twitter/k3lsxo

KIKS

POSLALA RODITELJIMA SLIKU SA DEČKOM, A NIJE PRIMETILA 1 SRAMNI DETALJ: Pukla bruka, ovo će se PREPRIČAVATI (FOTO)

Naime, devojka nije baš obraćala pažnju sve male detalje na fotografiji, ali zato su njeni roditelji za tren oka shvatili šta ‘ne valja’

Objavljeno: 21:57h

Mnogi su otišli na godišnje odmore, a svoje doživljaje u većini slučajeva dele s užim članovima porodice kao što su roditelji ili braća i sestre. Tako je medicinska radnica Kelsi (23) koja radi u bolnici u Britaniji, svojim roditeljima poslala fotografiju s letovanja u Turskoj gde je uživala sa svojim dečkom Eliotom.

1 / 4 Foto: Profimedia

Naime, devojka nije baš obraćala pažnju sve male detalje na fotografiji, ali zato su njeni roditelji za tren oka shvatili šta ‘ne valja’.

Par
foto: Printscreen/Twitter/k3lsxo

Nakon što je poslala selfi iz hotelske sobe svojim roditeljima, mama joj je napisala: ‘Lepa bočica Durexa …’ Par je, naime, u sobi imao lubrikant s ukusom jagode, a kako bi se izvukla iz neprijatne situacije, Kelsi je napisala majci da je reč o kremi za koleno koju koristi njen dečko.

Nažalost, takva fora nije joj uspela jer njeni roditelji ipak znaju da se ne radi ni o kakvoj kremi za koleno pa joj je majka odgovorila: ‘Tata je zumirao fotografiju’, uz nekoliko smajlića.

Kelsi je otkrila za UNILAD da je njen dečko ostao jako postiđen, dok se ona svemu tome smejala – kao i njena majka koja joj je na WhatsAppu odgovarala uz smajliće.

Ovaj pomalo neprijatni, ali ipak smešni razgovor sa roditeljima, devojka je podelila na Twiteru i mnoge nasmejala. Ipak, tri godine nakon njena objava i dalje ruši rekorde pa je ponovo postala viralni hit o kojem se priča.

(Espreso / UNILAD)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.