U JAVNOST ISPLIVALE GOLE FOTKE UČITELJICE IZ OSNOVNE ŠKOLE: Ovo je ŠOKANTNO, narod u NEVERICI šta VIDI (FOTO)
Devojka, Foto: Printscreen/Instagram/fredesmigue

STRAŠNO

U JAVNOST ISPLIVALE GOLE FOTKE UČITELJICE IZ OSNOVNE ŠKOLE: Ovo je ŠOKANTNO, narod u NEVERICI šta VIDI (FOTO)

Da voli da se skida naglasio je jedan od roditelja koji je kupio njene radove i prosledio ih dalje, a sada je to dovelo do toga da roditelji insistiraju na tome da napusti obrazonu ustanovu

Objavljeno: 18:32h

Miguelina Fredes Sarasola, 28-godišnja nastavnica poreklom iz argentinskog Basavilbasa, zatekla se u nevoljama nakon što je otkriveno da sa strane zarađuje od prodaje svojih obnaženih fotografija.

1 / 9 Foto: Printscreen/Instagram/fredesmigue

Da voli da se skida naglasio je jedan od roditelja koji je kupio njene radove i prosledio ih dalje, a sada je to dovelo do toga da roditelji insistiraju na tome da napusti obrazonu ustanovu.

Ona je i sama majka dvoje dece, a argentinskim medijima je priznala da se upustila u biznis prodaje fotografija, ali je naglasila da su one erotskog, a ne pornografskog sadržaja.

"Istina, ne isključujem da ću jednog dana početi da snimam i eskplicitne scene. To je jedna od mojih fantazija", naglasila je atraktivna plavuša.

Ta informacija je dodatno razljutila roditelje koji joj zameraju da često izostaje sa nastave.

Ona je na to odgovorila da boluje od "patoloških problema", koji su se pogoršali kako je postala majka i naglasila da je stalno pod pritiskom.

"Ako se fotografišem i postavljam taj sadržaj na društvene mreže to je moja lična stvar". Ne znam zašto od mene traže ostavku.

Više bi volela da predaje odraslima, jer deca jesu njena ljubav, ali roditelji prave probleme.

(Espreso / Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.