SKINULA SE POZNATA GLUMICA U 50. GODINI: Svi gledaju u ZABRANJENU ZONU, BOJANA podiže TEMPERATURU HOT TELOM (FOTO)
Bojana Gregorić, Foto: Printscreen/Instagram/bojana.g.v

živa vatra

SKINULA SE POZNATA GLUMICA U 50. GODINI: Svi gledaju u ZABRANJENU ZONU, BOJANA podiže TEMPERATURU HOT TELOM (FOTO)

Lepa Bojana pozirala je nasmešena u moru, dok su je prskali valovi, a na sebi je imala samo žuti, dvodelni kupaći kostim i sunčane naočare

Objavljeno: 20:21h

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (50) trenutno je na odmoru. Da uživa dokazuje i objavama na Instagramu, a poslednja koju je objavila nije mogla da prođe nezapaženo. Naime, jedna od naših, mnogima najlepših glumica pozirala je u bikiniju i pokazala liniju.

Lepa Bojana pozirala je nasmešena u moru, dok su je prskali valovi, a na sebi je imala samo žuti, dvodelni kupaći kostim i sunčane naočare.

Glumica je uz fotku samo kratko napisala: 'Zagrljaj vala'. Lajkovi prijatelja i pratilaca su brzo stizali, pa ih je brzo skupila stotine.

''Predivna'', ''Kao milion dolara'' samo su neki od komentara pratilaca.

Inače, Gregorić Vejzović često osim izgledom oduševljava svoje pratioce i svojim modnim kombinacijama.

Nedavno je tako odabrala upečatljivu modnu kombinaciju bordo duge suknje od čipke koju je kombinirala s crnim korzetom od istog materijala koji je imao zanimljive izraze na dekolteu, a i ovo izdanje istaknulo je njenu vitku liniju. Kombinaciju je upotpunila elegantnim crnim sandala i torbicom, a kosu je začešljala unatrag. Na svom je Instagram profilu objavila fotografiju te se našalila na račun svoje kombinacije usporedivši se s poznatom Cruellom de Vil.

- Pozdravlja vas i voli vaša Cruella de Vil- napisala je Bojana uz fotografiju i zaradila brojne komplimente pratilaca. ''Prezgodna'', ''Dakle Bojana'', ''Top model'', ''Predivna'', ''Nepogrešiva, ikona stila'', ''Savršena'', "Wow'', ''Diva'', ''Predivna Cruella'', ''Šarm, elegancija i lepota ne može se kupiti'', ''Divna kao i uvek'', pisali su joj pratitelji tada.

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.