POKAZALA JE SVOJU ZADNJICU U "NEOBRAĐENOM" STANJU: Kameru okrenula prema NJOJ, svi gledaju u 1 STVAR (FOTO)
Karina Irbi, Foto: Printscreen/Instagram/karinairby

pogledajte odmah

POKAZALA JE SVOJU ZADNJICU U "NEOBRAĐENOM" STANJU: Kameru okrenula prema NJOJ, svi gledaju u 1 STVAR (FOTO)

Australijska lepotica, koja radi kao dizajner kupaćih kostima, poznata je po tome što se razmeće svojim telom u seriji neuređenih i nefiltriranih snimaka

Objavljeno:

Jedna žena je objavila svoje slike snimljene u razmaku od tri minuta u pokušaju da pokaže da žene „ne izgledaju kao seks lutke“ – i da je „normalno“ da imaju obline.

1 / 8 Foto: pRINTSCREEN/Instagram/karinairby

Karina Irbi redovno objavljuje sadržaj za svojih 1,2 miliona pratilaca na Instagramu kako bi podstakla žene da vole kožu u kojoj se nalaze.

Australijska lepotica, koja radi kao dizajner kupaćih kostima, poznata je po tome što se razmeće svojim telom u seriji neuređenih i nefiltriranih snimaka.

Normalizuje prirodne nabore svoje figure, kao i teksturu kože i celulit, a nedavno je progovorila o tome kako je lako učiniti da tela izgledaju drugačije na društvenim mrežama

Karina je objavila dva snimka kako nosi bikini u živopisnoj boji – na jednom se vidi kako stoji kako pozira u kupaćem kostimu, dok je na drugom sedi dok nosi isti dvodelni komad sa svojim prirodnim stomakom i klimavim delovima.

Rekla je da želi da podeli slike kako bi pokazala drugim ženama da je "normalno" imati nesavršenosti i klimave delove.

Dizajner je apelovao na ljude da shvate da na društvenim mrežama uvek vidimo samo pažljivo odabrane slike tela - slike koje su naslikane aerosolom i "pametno osmišljene".

Rekla je da ne treba da nas zavara ova lažna percepcija lepote.

Pišući na Instagramu, Karina je rekla: „Možemo li, molim vas, PRESTANEM da se nazivamo debelima!?

„Postavljanje ovih slika u razmaku od 3 minuta da vam pokaže koliko drugačije vaše telo može i izgleda u zavisnosti od toga šta radite.

(Espreso / Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.