ODJEKNULA HOT FOTKA POZNATE GLUMICE U 6. DECENIJI: Totalno se OPUSTILA PORED BAZENA, nikad je VRELIJU NISTE VIDELI
Gumica, Foto: Printscreen/Instagram/demimoore

bomba

ODJEKNULA HOT FOTKA POZNATE GLUMICE U 6. DECENIJI: Totalno se OPUSTILA PORED BAZENA, nikad je VRELIJU NISTE VIDELI

S obzirom na impresivnu karijeru u Holivudu koju je započela da graditi kao tinejdžerka, polaskana je kad čuje reč „ikona“ u istoj rečenici uz svoje ime, ali priznala je da se zbog nje oseća pomalo „vantelesno“

Objavljeno: 18:37h

U novembru ove godine proslaviće jubilarni 60. rođendan, a zbog ove okrugle brojke, kako je priznala u svom novom intervjuu, oseća se i te kako dobro. Demi Mur ima bogatu holivudsku karijeru i očito je da neće statu uskoro.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/demimoore

Osim radom na novim filmskim projektima, poslednjih meseci pozabavila se i dizajniranjem modne kolekcije za inkluzivni brend kupaćih kostima „Andie“, a kreacije s vlastitim potpisom sama je predstavila kroz zavodljivu kampanju.

O svojoj capsule kolekciji kupaćih kostima i oslobađajućem osećaju koji ima kao žena koja će uskoro napuniti 60 godina progovorila je za američki magazin People.

Murova, koja je nedavno na Instagramu potvrdila svoju vezu s poznatim šefom Danijelom Hamom, 11. novembra puni 60 godina, te neće dopustiti da taj broj definiše njena iskustva.

Demi Mur je na pragu šezdesete godine ponovno u top formi i upravo je snimila kampanju za kupaće kostime.

– Ne definiše me broj, već me definiše moje iskustvo. Napuniš 59 i već razmišljaš: „Pa, imaću 60.“ Osećaj je vrlo oslobađajući. Kad se setim svoje bake sa 60 godina, ona kao da se na neki način već pomirila sa starošću. Ali osećam se, na toliko mnogo načina, življom i prisutnijim nego ikada – otkrila je Demi.

Kolekcijom „The Demi Moore x Andie“, koja je ovih dana lansirana u prodaju, zvezda filma „Striptiz“ menja ideju o tome da žene s godinama moraju promeniti način odevanja i da postaju nepoželjne.

– Menja se ideja da žene postaju sve manje poželjne sa godinama. Ne želimo da izgledamo staromodno već da se osećamo seksi – reči su Murove, koja trenutno boravi u Evropi, gde radi na novom filmskom projektu.

S obzirom na impresivnu karijeru u Holivudu koju je započela da graditi kao tinejdžerka, polaskana je kad čuje reč „ikona“ u istoj rečenici uz svoje ime, ali priznala je da se zbog nje oseća pomalo „vantelesno“.

– Osećam se polaskano i pomalo kao da to ne liči na mene, ali sviđa mi se. Za mene je ikona uvek označavala nekoga ko je utabao put i označio nešto što je pokrenulo ljude ili imalo pozitivan uticaj. I u tom smislu, osećam se jako ponosnom što sam stavljena u kategoriju koja bi bila povezana s tim – objasnila je.

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.