SKINULA SE U 8. DECENIJI NASRED PLAŽE, PA RADILA OVO: Zavrteće vam se U GLAVI od EKSPLICITNIH FOTKI (FOTO)
Baka, Foto: Printscreen/Instagram/spoletorentals

GORIIII

SKINULA SE U 8. DECENIJI NASRED PLAŽE, PA RADILA OVO: Zavrteće vam se U GLAVI od EKSPLICITNIH FOTKI (FOTO)

Genetika se na prvi pogled čini da je na njenoj strani, ali ona ističe da to nije oduvek bilo tako

Objavljeno: 18:06h

Nora Vilijams ima čak 72 godine, ali ukoliko ne zavirite u njenu ličnu kartu, nikada joj te godine ne biste dali. Ona je toliko fascinirala svet da mnogi mediji neprestano pišu o njoj. Fenomen starenja kod nje izgleda da je negde zakazao. U licu možda izgleda i starije, ali po telu joj niko ni u najluđim snovima ne bi dao godine koje ima. Ova dama ponosito gazi 8. deceniju, ali priznaje da nije oduvek izgledala ovako.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/spoletorentals

Genetika se na prvi pogled čini da je na njenoj strani, ali ona ističe da to nije oduvek bilo tako.

- Sa 28 godina sam izgledala možda i gore nego danas sa 72. Nisam se hranila zdravo, nikada nisam trenirala, a imala sam i gomilu loših navika. Od 28. godine sam počela da menjam svoj život iz korena.

Postepeno sam uvodila zdrave navike, a rezultati nisu izostali. Bitno je da naglasim da nemam magični štapić i da promene u načinu života i u kilaži nisu došle odmah. Najzad sam zadovoljna svojim telom u ovim godinama, ali moj napredak i dalje traje, svih ovih godina - rekla je Vilijamsova, a preneo portal Bright side.

Kako je inače moguće da ova vremešna žena u 8. deceniji ponese dvodelni minijaturni beli bikini ili tigrasti unikatni model kupaćeg kostima uz tigrasti kačket i naočare za sunce? Mnogi bi joj dali bar 2 decenije manje.

Ona je počela da redukuje ishranu, smanjuje obroke, a pre svega da se hrani zdravo. Kaže da nije očekivala nikakve magične efekte, već je jednostavno želela da povede zdraviji način života. Promene koje je takav dugogodišnji način života doneo, bile su vidne tek godinama kasnije i odrazile su se na njenom fizičkom izgledu.

- Volite ljude koji vode svoje najbolje živote baš poput vas, jer to je jedini način.

Nora nam se smeška sa fotografije u prugastom dvodelnom bikiniju, sa naočarima za sunce koje su belog mačkastog okvira i belim damskim šeširom, dok ima obuvene trendi patike tigrastog dezena.

Vilijamsova je otkrila vežbanje kao sastavni deo života i ono joj je pored zdravog i mladolikog tela pružilo i niz radosti. Ona i dan danas 4 puta nedeljno ide na trening brzog hodanja, dok i dalje posećuje teretanu 2 puta nedeljno u kojoj diže i tegove. Mnogi bi se složili da je ona u svojoj 73. godini aktivnija od mnogih decenijama mlađih žena.

Ona ističe da pošto je dovela telo u željenu formu, sada ponekad dozvoli sebi da pojede celu kesicu čipsa i dosta kolača, ali da su to baš izuzeci.

- Naša tela ne zaslužuju ništa osim poštovanja, a mi to često zloupotrebljavamo. Međutim, sve dok pokušavamo da napravimo pozitivne promene, naše telo nas nagrađuje. Bez obzira na vrećastu kožu, bore i strije, vreme je da volite sebe i svoje telo! - poruka je ove dama koja se i dalje ne predaje godinama.

(Espreso / Bright Side)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.