ONO ŠTO JOJ DEČKO RADI PRED NJENIM OČIMA NIJE NORMALNO: Biće vam MUKA kada vidite na šta je SPREMAN ZBOG PARA
Odnos, Foto: Profimedia

UŽAS

ONO ŠTO JOJ DEČKO RADI PRED NJENIM OČIMA NIJE NORMALNO: Biće vam MUKA kada vidite na šta je SPREMAN ZBOG PARA

Muči je, kaže, to što je svesna da se njihova osećanja bilo kad ponovo mogu razbuktati, a on i sam priznaje da nekad zajednu ostaju budni do kasno, gledajući filmove kao nekad

Objavljeno:

Iako se on kune da nema ničeg između njih, osećam nelagodu znajući da mi dečko živi sa svojom bivšom i njenom majkom. Takav je dogovor među njima postojao i pre nego što smo nas dvoje počeli da izlazimo jer je tako planirao da uštedi za kuću. Inače, prošlo je već pet godina od njihovog raskida, napisala je jedna žena za The Sun.

1 / 5 Foto: Profimedia

Muči je, kaže, to što je svesna da se njihova osećanja bilo kad ponovo mogu razbuktati, a on i sam priznaje da nekad zajednu ostaju budni do kasno, gledajući filmove kao nekad. Zbog toga čak razmišlja o raskidu s njim, ali bi joj bilo žao jer se jako dobro slažu.

– To je škakljiva situacija i potencijalno rizična za vas. Ako živi s njom, onda mu to zapravo nije bivša devojka. Bivši imaju različite adrese. Možda imaju problem s razdvojenošću ili se jedno od njih potajno nada mirenju i ni ne želi zaista nastaviti dalje. Pitajte ga koliko dugo će trenutni dogovor trajati, a zatim mu jasno recite šta vas muči – odgovorila joj je Deidre.

(Espresi / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.