ŽENU OSTAVIO ZBOG SE*SA SA UKRAJINKOM: A onda je usledio OBRT kakav se ne pamti (FOTO)
Toni i Lorni, Foto: Printscreen/Instagram/tee_garnett

tako mu i treba

ŽENU OSTAVIO ZBOG SE*SA SA UKRAJINKOM: A onda je usledio OBRT kakav se ne pamti (FOTO)

Iako mu se u početku činilo da ljubav sa novom devojkom iz Ukrajine obećava, Britanac je naišlao na velike prepreke. Napuštanje porodice se ovom čoveku obilo o glavu.

Objavljeno: 11:35h

Jedna porodica nije ni sa sanjala da će joj se pomoć koju su pružili jednoj ženi obiti o glavu i da će uzrok njenog raspada biti Ukrajinka koja se kod njih doselila i zatražila novi dom. Misleći da će se sve završiti na odnos stanodavac - podstanar, supruga Tonija Garneta iz Bredforda ni u najluđim snovima nije pomislila da će biti ostavljena zajedno za njihovo dvoje dece, zbog dve nedelje poznanstva.

Nakon 10 godine braka Lorni je morala da vidi leđa svom suprugu, a iako je onda njegova nova partnerka Sofija spakovala kofere kako bi napustila njihovu kuću, njih dvoje su pronašli način da budu zajedno.

Međutim, uprkos početnoj idili nije sve ostalo tako glatko. Par se suočio sa negativnim reakcijama javnosti vrlo brzo. Pošto je priča dospela u javnost, mnogi korisnici društvenih mreža su izrazili zgražavanje potezom ovog čoveka, pa su rekli da će pokrenuti peticiju za deportaciju ove žene nazad u njenu zemlju. I kako obično biva i udarac se vraća nazad, pokazalo se i na slučaju ovog 29 godina starog muškarca koji se požalio da se negativan uticaj cele situacije odrazio i na njegov posao i da je on sada bez prebijene pare.

Iako legalno posluje i uložio je sve što je imao u svoj biznis koji je bio uspešan, za "Dejli Star" je rekao da je posao propao i da se on sada brine o Sofiji koja je delimično slepa, jer je pretrpela infekciju oka na svom putovanju u Veliku Britaniju iz Lavova.

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.