"JA NE MOGU I NEĆU DA GA ZADRŽAVAM" Goca Tržan PRELOMILA NAKON 11 GODINA, potpuno se SLOMILA!
Foto: Instagram printscreen

priznala

"JA NE MOGU I NEĆU DA GA ZADRŽAVAM" Goca Tržan PRELOMILA NAKON 11 GODINA, potpuno se SLOMILA!

Ovaj skladni par ne osvrće se na negativne komentare.

Objavljeno:

Uvek iskrena i bez dlake na jeziku pevačica Goca Tržan ne krije činjenicu da sa svojim izabranikom Radomirom Novakovićem godinama vodi borbu za potomstvo, a budući da se ta želja pokazala teško ostvarivom razvod Goce i Raše često je tema o kojoj se u javnosti nagađa.

Razlika u godinama takođe je razlog ovih spekulacija, međutim Goca i Raša uspešno odolevaju iskušenjima i iznova dokazuju da je njihova ljubav jača od svega. Uspešnost vantelesne oplodnje primarni im je cilj te ne odustaju od svoje velike borbe.

1 / 6 Foto: Promo

Ovaj skladni par ne osvrće se na negativne komentare, a kako pevačica tvrdi razlika u godinama ne može da naruši njihov odnos:

- Nije me briga za druge ljude i predrasude. Ljudi koji znaju mene i Rašu znaju koliko smo kompaktni i kako dobro funkcionišemo. Prekratak je život da ga živiš u strahu od budućnosti... Ja želim da živim svoj život gas do daske, jer ne postoji budućnost, ni prošlost, postoji samo ovaj trenutak koji sada živimo - rekla je Goca jednom prilikom i dodala:

- Ja živim najlepše godine u svom životu, čak i da sam razmišljala u onom trenutku kada smo se Raša i ja upoznali i da sam rekla: "Jednog dana će da se vidi ta razlika", ne bih imala ovih najlepših 11 godina u svom životu. Svakako će se videti razlika, ja je ni ne krijem... Mi se šalimo na taj račun i pravimo viceve. Suštinski se izuzetno volimo i poštujemo, naša veza i brak nije bazirana isključivo na fizičkoj privlačnosti. Jednog dana ako bude želeo da bude sa mlađom i lepšom ženom, ja ne mogu i neću da ga zadržavam, to je besmisleno, jer i ja sa 60 godina ću biti ozbiljno pilence za nekog čiču od 80.

Goca Tržan
foto: Instagram

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.