IZAŠLA INTIMA DRAGANE KOSJERINE: Javnost u neverici NAKON OVOG PRIZORA (FOTO)
Foto: Printscreen

au

IZAŠLA INTIMA DRAGANE KOSJERINE: Javnost u neverici NAKON OVOG PRIZORA (FOTO)

Svoju oazu mira vešto krije, ali s vremena na vreme pokaže neke detalje koji pokazuju omiljeni kutak u njenom domu

Objavljeno:

Jedno od najlepših TV lica, Dragana Kosjerina, ne eksponira svoju privatnost, ali je ovog puta očigledno želela da pokaže omiljeni kutak stana u kom živi.

Voditeljka retko govori o detaljima svog privatog života, a takođe i njene objave na mrežama su u skladu sa tim, te pokazuje onoliko koliko smatra da je potrebno.

1 / 11 Foto: Instagram

Svoju oazu mira vešto krije, ali s vremena na vreme pokaže neke detalje koji pokazuju omiljeni kutak u njenom domu.

Dok čita knjige, Dragana,kako je i napisala, voli da obeležava rečenice koje joj se svide, a sve to radi ležeći na podu u dnenoj sobi svog stana.

Dragana
foto: Printscreen/Instagram

Dragana i te kako vodi računa o svom izgledu, a zahvaljujući treninzima joge, voditeljka ima izuzetno lepu figuru i opravdano kažu da je jedna od najzgodnijih voditeljki. Dragana Kosjerina ispred omiljenog kutka u svom stanu, police sa knjigama

Ona radi jogu pored police za knjige, a primetno je da ima malu billioteku, a kako je jednom prilikom i rekla, neke knjige čita više puta.

- Da naporna nedelja lakše prođe i bolje miriše - napisala je voditeljka ispod slike koju je nedavno podelila sa praticima na Instagramu, a pozira dok drži cveće u ruci, baš ispred police sa knjigama.

Definitivno, Dragana u svom domu ima omiljeni kutak, a to je prostor kod police sa knigama, gde često pozira, dok se drugi detalji iz njenog stana ne mogu videti na njenim objavama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.