SNIMALA SE U BEZOBRAZNOM KUPAĆEM, ONO ŠTO SU UGLEDALI SE NE ZABORAVLJA: Buknulo na sunce (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

au

SNIMALA SE U BEZOBRAZNOM KUPAĆEM, ONO ŠTO SU UGLEDALI SE NE ZABORAVLJA: Buknulo na sunce (FOTO)

– Kada upoznaš osobu koja ti promeni život u svakom smislu onda si siguran da je to prava osoba – rekla je Izabel kada su se verili

Objavljeno:

Brazilska manekenka i bivši Viktorijin anđeo Izabel Gular (35) je obradovala svoje fanove bezobraznim video snimkom u kom je istakla savršenu guzu.

Naime, jedna od najzgodnijih žena današnjice je objavila video snimak na društvenoj mreži Instagram u kom je istakla obline o kojima maštaju mnogi muškarci i čijoj se građi tela dive skoro sve žene.

Ona je ovog puta usnimila svoje preplanulo i savršeno telo dok je ležala na dušeku na naduvavanje u bazenu i tom prilikom je nosila veoma interesantan žuti kupaći kostim koji je samo tračicom pokrivao njenu guzu, dok je sa strane imao stikere u obliku ženskih usana. Na glavi je nosila naočare za sunce sa žutim okvirom i sve vreme je gledala u mobilni telefon.

Zavodljiva Izabel je, na radost mnogih pripadnika jačeg pola, ležala na stomaku i pokazala savršeno oblikovanu pozadinu, kao i bronzani ten, a na kraju video klipa je poslala sočan poljubac svojim pratiocima.

Izabel je napravila pravu pometnju na Instaramu, a ova objava je zapalila internet sa skoro milion pregleda. Lepotica ima nestvarno telo i milioni pratilaca uživaju u njenim objavama, a poznato je da je vlasnica najlepših nogu u svetu mode.

Kupaći
foto: Printscreen/Instagram

“Ženo, stvarno nije realno da tako izgledaš”, “Bomba”, “Imaš najbolje telo na svetu”, “Koliko si lepa…”, “Au kakva guza”, “Taj beli trag me intrigira”, samo su neki od komentara pratilaca na Instagramu, kojih ima 4,6 miliona.

Na žalost obožavatelja, naročito onog muškog dela, Izabel je verena za nemačkog golmana Kevina Trapa (29), koji je od nje mlađi šest godina i trenutno igra za “Eintracht Frankfurt”.

– Kada upoznaš osobu koja ti promeni život u svakom smislu onda si siguran da je to prava osoba – rekla je Izabel kada su se verili.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.