PRED SVIMA POKAZALA KAKO IZGLEDA GOLO TELO, KAO DA NI NEMA BIKINI: Svi su gledali u samo JEDNU STVAR (FOTO)
Kamila, Foto: Profimedia

ŠTA KAŽETE?

PRED SVIMA POKAZALA KAKO IZGLEDA GOLO TELO, KAO DA NI NEMA BIKINI: Svi su gledali u samo JEDNU STVAR (FOTO)

Ženska ekipa sjajno se zabavljala u moru i van i njega, a s lica nisu skidale široke osmehe

Objavljeno: 14:20h

Kamila Kabeljo nakon odmora u Italiji uživa na plažama Floride i ponosno pokazuje svoje telo u malenom bikiniju.

Pevačica Kamila Kabeljo opustila se na jednoj od plaža Floride sa svojim prijateljicama, a sve su to ispratili i paparaci koji su se tamo zatekli.

25-godišnja Kamila nosila je plavi bikini s tangicama i još jednom pokazala da nema nikakvih problema s isticanjem sitnih "nesavršenosti" poput celulita koji se brojne žene danas ustručavaju da pokažu u javnosti.

Ženska ekipa sjajno se zabavljala u moru i van i njega, a s lica nisu skidale široke osmehe.

1 / 12 Foto: Printscreen Instagram

Pevačica se nedavno vratila s Kaprija, a čini se da uživa u samačkom životom nakon što je raskinula vezu s pevačem Šonom Mendezom u novembru 2021. godine, nakon nešto više od dve godine veze.

Prošle godine se našla na naslovnicama svetskih medija, i to jer je hrabro odlučila svima pokazati takozvane sitne nesavršenosti na telu, kakve se mnoge žene danas, nažalost, stide da pokažu. Zato Kamila bez problema šeta u uskim i pripijenim izdanjima i pokazuje go stomak i sve svoje obline, kao i prirodno lice bez šminke.

1 / 4 Foto: Profimedia

"Volim svoje telo", poručila je onda svima. "Zahvalna sam na ovom telu koje mi dopušta da radim ono što treba. Mi smo stvarne žene s oblinama, celulitom, strijama i masti. I moramo to imati, dušo", izjavila je Kamila, koja je postala odličan primer mladim ženama koje pokušavaju da ispune neke nestvarne standarde lepote.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.