UHVATILA JE MUŽA U ŽESTOKOJ VRELOJ AKCIJI: Zanemela je kada je VIDELA ko je u PITANJU, ovo se NE PRAŠTA
Odnos, Foto: Facebook

užasavajuće

UHVATILA JE MUŽA U ŽESTOKOJ VRELOJ AKCIJI: Zanemela je kada je VIDELA ko je u PITANJU, ovo se NE PRAŠTA

Trenutno ima nekoga i očigledno je srećna, tako da ne smatra da bi bila zainteresovana da ponovo započne bilo šta s njenim mužem

Objavljeno:

Moj suprug i ja zajedno smo 12 godina i imamo dvoje male dece. Stvari su ponekad bile komplikovane tokom godina i nekoliko puta smo se razišli. Dok sam ja koristila naše pauze da se malo smirim i razmislim o svemu, on je spavao s drugim ženama jer nije mogao da bude sam. Ne mogu da budem ljuta na njega zbog toga jer tehnički nismo bili zajedno, ali poslednji put kad smo prekinuli žena s kojom je spavao bila je osoba koju poznajemo vrlo dobro - napisala je jedna žena za Mirror.

1 / 8 Foto: Profimedia
Seks
foto: Profimedia

- Stalno je izbegavam, ali sada su naša deca pozvana na veliku zabavu kod njih i moja ćerka stvarno želi da ide. Pomisao da sam u istoj prostoriji s tom ženom budi mi loša sećanja, ali u isto vreme ne želim da provedem život skrivajući se od nje - nastavila je.

Seks
foto: Profimedia

- Mislim da su vas suprugove kratkotrajne veze povredile i oštetile vaše samopoštovanje. Naravno da ne želite da se sretnene sa ovom ženom. Ako ne odete na ovu zabavu, ne radi se o plašenju ili slabosti ili strahu, radi se jednostavno o zaštiti sebe. Ako baš želite da vaša jeca idu, onda probajte da zamolite svog prijatelja da ih povede. Ne treba da se dovodite u situaciju u kojoj ne želite da budete u redu je reći ne i ne bi trebalo da se osećate loše zbog toga. Takođe, ne možete ni stalno biti zabrinuti za to da ćete prekinuti s mužem kad god naiđete na neki problem u braku i da će on onda spavati s nekim drugim. Mislim da bi savetovanje za parove bila dobra ideja - odgovorila joj je Coleen Nolan.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.