"BIO JE VEĆI OD LAVA": Ženu RASTRGAO sopstveni pas EGZOTIČNE RASE, reči od MAJKE će vas ŠOKIRATI
Žena i pas, Foto: Profimedia

užas

"BIO JE VEĆI OD LAVA": Ženu RASTRGAO sopstveni pas EGZOTIČNE RASE, reči od MAJKE će vas ŠOKIRATI

Policija je uhvatila i odvela dva psa, dok je sama kuća ograđena dok traje istraga forenzičara

Objavljeno: 18:08h

Engleskinju Džoan Robinson (43) iz Roterama rastrgao je u ubio njen pas rase američki buli u petak uveče, a njen partner Džejmi Sted (42) je teško povređen u pokušaju da je spase, piše Miror.

Žrtvu, koja je imala dvoje dece, je napao jedan od njena dva ogromna psa nalik pitbulu, po imenu Roko, oko 22 sata, čim se vratila kući posle izlaska. Nju je životinja “prikovala” svojim čeljustima, naizgled bez provokacije, a njen partner je odmah skočio da joj pomogne.

1 / 3 Foto: Printscreen/TikTok/jennywalker_

Sted je pokušavajući da odvuče psa umalo i sam nastradao, zadobivši teške povrede lica, ruku i grudnog koša, a trenutno se oporavlja u bolnici. Njemu je, kako navode mediji, presađena koža, dok će povrede verovatno ostaviti trajne posledice na njegov život.

Policija je uhvatila i odvela dva psa, dok je sama kuća ograđena dok traje istraga forenzičara.

Engleska policija
foto: Profimedia

Džoanina majka Doti Robinson rekla je za San da je Roko bio “veći od lava”. Njega i ženku američkog bulija Lolu je par nabavio kada su bili štenad.

– Samo se nadam da je bilo brzo i da nije previše patila – kazala je majka žrtve za San, koja i dalje tvrdi da psi nisu bili opasni.

– Ne znam zašto su odjednom pukli – dodala je ona.

Američki buli nije na listi zabranjenih pasmina u Velikoj Britaniji. U pitanju je relativno moderna i egzotična rasa nastala 2008. ukrštanjem raznih vrsta buldoga, dok je “XL” varijanta ukrštena sa većim psima poput mastifa. Pas koji je ubio Džoanu, bio je klasifikovan upravo kao “bully XL”.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.