VRATIO SE U KANCELARIJU, A ONDA ZATEKAO ŽENU NA DELU SA KOLEGOM: Zvukovi su ODJEKIVALI, pred VRHUNAC rekla je OVO
Odnos, Foto: Printscreen

STRAHOTA

VRATIO SE U KANCELARIJU, A ONDA ZATEKAO ŽENU NA DELU SA KOLEGOM: Zvukovi su ODJEKIVALI, pred VRHUNAC rekla je OVO

Njegova supruga je vodila knjigovodstvo i pomagala u administraciji

Objavljeno:

– Kada sam uhvatio suprugu u seksu s mojim poslovnim partnerom, svet mi se srušio. Sada ne mogu da razgovaram ni s jednim od njih, ali moja žena tvrdi da je to bila samo glupa greška. Pre nedelju dana moj je život bio savršen. Imao sam srećan brak, dvoje divne dece i vodio svoj uspešan dizajnerski posao koji sam izgradio ni iz čega – napisao je jedan muškarac za The Sun.

1 / 6 Foto: Profimedia

Njegova supruga je vodila knjigovodstvo i pomagala u administraciji. Ponekad bi bila sama u kancelariji s njegovim poslovnim partnerom. Verovao im je jer mu je poslovni partner bio kao brat, ali jednog dana mu se celi svet promenio.

– Jednog posle epodneva prošle nedelje klijent je otkazao naš izvanredni sastanak u poslednji trenutak. Odlučio sam da se vratim u kancelariju jer sam imao nekoliko stvari da dovršim. Znao sam da će i moja žena i poslovni partner biti tamo. Kad sam se vratio, čuo sam čudne zvukove, poput stenjanja. Dočekao me najgori prizor koji se može zamisliti, moja žena u zagrljaju mog poslovnog partnera – nastavio je.

Seks
foto: Profimedia

On je sedeo za svojim kancelarijskim stolom, s pantalonama do kolena, a ona je imala suknju zakopčanu oko struka. Bio je toliko šokiran da je odmah otrčao u wc da povraća. Kad je izašao, žena mu je plakala, a partner je otišao. Rekla je da je to bio trenutak ludila i da se više nikada neće ponoviti, ali od tada ništa više nije isto.

Seks
foto: Profimedia

– Kada vas dvoje ljudi kojima najviše verujete izdaju, to je jednostavno poražavajuće. Ova je situacija posebno teška jer utiče na svaki aspekt vašeg života. Razumljivo je da niste spremni da razgovarate sa suprugom ili partnerom, ali s vremenom bi bilo korisno shvatiti šta se dogodilo. Morate odlučiti je li vaš brak vridan spašavanja. Naravno, koliko god bili ljuti na svoju ženu, morate misliti na svoju decu, jer će biti zbunjena i uznemirena vašim odsustvom. Možda će vam pomoći neko savetovanje u paru ili odvojeno – odgovorila mu je Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.