ILON MASK ŠETA NOVU DEVOJKU? Milijarder posetio plažu u Grčkoj o kojoj svi BRUJE, svi se pitaju KO je brineta
Ilon Mask, Foto: EPA-EFE/ALEXANDER BECHER

ljubav na pomolu

ILON MASK ŠETA NOVU DEVOJKU? Milijarder posetio plažu u Grčkoj o kojoj svi BRUJE, svi se pitaju KO je brineta

Ilon Mask primećen je na Mikonosu, sa brojnim prijateljima.

Objavljeno:

Najbogatiji čovek sveta Ilon Mask stigao je juče u Grčku. Viđen je na ostvru koje obožavaju brojne poznate ličnosti, a mnogima je za oko zapao i stajling milijardera, kao i misteriozna brineta koja mu pravi društvo.

Ilon Mask primećen je na Mikonosu, sa brojnim prijateljima. O njegovom dolasku u Grčku pišu brojni portali, između ostalih i greekreporter.com koji navodi da je milijarder doputovao u ranim jutarnjim časovima a da je zatim uživao na ručku u restoranu na plaži Agia Ana Kalafatis.

Ova plaža nalazi se na isočnoj obali ostvra gde se može videti čitav kompleks plaža. Agia Ana Kalafatis je izuzetno lepo uređeno mesti koje nudi pregršt sportskih aktivnosti, na njoj se nalazi i škola ronjenja, a surferi je naprosto obožavaju.

O dolasku Ilona Maska na Mikonos piše i portal greekcitytimes.com koji u prvi plan ističe da je Mask u petak optužio čelnike Tvitera da su ga obmanuli u vezi sa uslugama i promenama u rukovodećim pozicijama, o čemu je pisao i "Njujork tajms".

Mask koji je odustao od kupovine ove društvene mreže, šeta Mikonosom u krajnje ležernoj odevnoj kombinaciji- jednostavnom šortsu i majici. A njegov stil odevanja kreće se od krajne opuštenog stila do elegancije u koje spada i šik izdanje sa ovogodišnje Met Gale u Njujorku.

Milijarder je na Mikonosu, između ostalog, viđen u društvu zanosne brinete, a pre samo desetak dana saznalo se da je dobio blizance sa direktorkom svoje kompanije Šivon Zivs. Mask je time postao otac devetoro dece.

Grčko ostrvo Mikonos omiljeno je među javnim ličnostima, u njegovim čarima uživali su Majkl Džordan, Serena Vilijams, Adrijana Lima i mnogi drugi sa svetske javne scene. Prati ga glas da je rezervisan za one sa dubokim džepom, zbog čega ga i zovu raj za bogataše mada turisti koji su letovali u ovom delu Grčke kažu da na njemu ima brojnih ponuda, i po meri onih veće finansijke moći i po meri onih skromnijih primanja.

(Espreso/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.