MASK ISMEJAO NAJAVLJENU TUŽBU URNEBESNIM MIMOM: Ništa manje nismo mogli ni da OČEKUJEMO - HIT! (FOTO)
Ilon Mask, Foto: EPA-EFE/HANNIBAL HANSCHKE / POOL

SMEH DO SUZA

MASK ISMEJAO NAJAVLJENU TUŽBU URNEBESNIM MIMOM: Ništa manje nismo mogli ni da OČEKUJEMO - HIT! (FOTO)

Uprava Tvitera je opredeljena za zatvaranje transakcije po ceni i uslovima dogovorenim sa gospodinom Maskom i planira da pokrene sudski postupak radi sprovodjenja sporazuma o merdžovanju"

Objavljeno:

Milijarder Ilon Mask je u kasnim večernjim satima u nedelju putem fotografija objavio svoju reakciju povodom najave rukovodstva Tvitera da će ga tužiti i prisiliti da završi preuzimanje te kompanije za 44 milijarde dolara.

Uzdržavši se od bilo kakvih sopstvenih reči, šef kompanije "Tesla" i Spejseksa je objavio na Tviteru mem sa svojim slikama na kojima se smeje natpisima koji prepričavaju sled događaja oko njegove ponude za preuzimanje Tvitera u poslednjih nekoliko meseci.

Fotografije na nasmejanog Maska prate natpisi: "Rekli su da ne mogu da kupim Tviter", onda: "Oni neće da objave informacije o botovima", zatim: "Oni sada hoće da me putem suda nateraju da kupim Tviter", a pored poslednje, koja ilustruje kako on "puca od smeha" piše: "Oni će sad na sudu morati da otkriju informaciju o botovima".

Ceo mim pokazuje bezbrižan stav najbogatijeg čoveka sveta u vezi sa složenim i skupim dogovorom o akviziciji Tvitera, koji se odrazio na pad "Teslinih" akcija i zbog kojeg se u nekoliko navrata pribegavalo privremenom finansiranju.

Ilon Mask
foto: Profimedia

Mask je prvo pristao da preuzme Tviter po ceni od 54,20 dolara po akciji krajem aprila, nakon što je stekao značajan udeo u toj kompaniji što je poguralo cenu akcija naviše. On je kasnije izrazio nezadovoljstvo dogovorom o preuzimanju tvrdeći da Tviter nije otkrio važne informacije, kao što je konkretan broj lažnih naloga i neželjene pošte.

Uprava Tvitera je opredeljena za zatvaranje transakcije po ceni i uslovima dogovorenim sa gospodinom Maskom i planira da pokrene sudski postupak radi sprovodjenja sporazuma o merdžovanju", tvitovao je u petak predsednik te kompanije Bret Tejlor.

Akcije Tvitera su se u petak trgovale po ceni od 36,81 dolara, ili za trećinu ispod dogovorene cene za preuzimanje.

Bonus video:

00:25

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MLADIĆA U TUTINU: Posle svađe metalnim palicama prebili muškarca

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.