"UMJETNO PUNJENJE" U Hrvatskoj osvanuo SKANDALOZAN OGLAS ZA DEVOJKE: Obavezan je MINIĆ i FLERT (FOTO)
Hrvatska zastava, Foto: Print Screen Youtube

ŠOK

"UMJETNO PUNJENJE" U Hrvatskoj osvanuo SKANDALOZAN OGLAS ZA DEVOJKE: Obavezan je MINIĆ i FLERT (FOTO)

Oglas za posao u Hrvatskoj, namenjen isključivo devojkama, mnoge je ostavio bez teksta!

Objavljeno: 13:43h

Društvenim mrežama kruži oglas koji je navodno objavio jedan noćni klub u Dalmaciji. Ljudi su uglavnom zgroženi zahtevom tog poslodavca! On traži od devojaka da budu oskudno odevene, da budu nasmejane, vesele i da izgleda kao da su stvarno htele da dođu u taj klub.

Kako se navodi, trebalo bi da u klubu naprave "veštačku gužvu" i da privuku goste. Ukratko, on traži da devojke flertuju sa gostima kluba, pa da im oni plate piće. Ali to nije sve - devojke moraju da se oblače i ponašaju baš onako kako šef traži. Kosa mora da bude ravna ili ufrćkana, a ne smeju nikako da obuku sve crno i da ne budu "dovoljno našminkane", a i zabranjeno je da im kosa ne bude "sređena do kraja".

hrvatska
foto: Printscreen

Uputstva za slikanje i snimanje u klubu su posebno skandalozna. Naređeno im je da dok se slikaju moraju da uvuku stomak unutra, grudi da idu van, leđa ravna, ruka na kuk, kaže oglas.

Devojkama je takođe naređeno da se slikaju cele, kao i da nakon fotografisanja sve to šalju u grupu kako bi slike bile obrađene u fotošopu, a ukoliko slike nisu dobre smatra se da "deo posla nije dobro odrađen".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.