"IMALI SMO NAJJAČI SE*S": Kada joj je URADIO OVO nije mogla SATIMA DA ZASPI, takav VRHUNAC nije DOŽIVELA NIKAD
Odnos, Foto: Profimedia

STRASTI

"IMALI SMO NAJJAČI SE*S": Kada joj je URADIO OVO nije mogla SATIMA DA ZASPI, takav VRHUNAC nije DOŽIVELA NIKAD

Mislila sam da smo stvoreni jedno za drugo

Objavljeno:

–Mislila sam da sam upoznala svoju srodnu dušu i provela dve srećne godine s njim, ali sada sam saznala da je oženjen. Ja imam 31, a on 39 godina. Upoznala sam ga u baru jedne večeri gde sam radila. Na kraju večeri pitao me da li ćelim na piće u bar, pa sam to i učinila – napisala je jedna žena za The Sun.

1 / 7 Foto: Profimedia
Seks
foto: Profimedia

– Provodili bismo svaki drugi vikend zajedno. Mislila sam da smo stvoreni jedno za drugo. Ponekad je bio toliko očajan da me vidi da bi svratio samo na jednu noć da bude sa mnom. Stalno mi je govorio da me voli i da želi da bude sa mnom. Ali sve se otkrilo kad smo bili na festivalu i naleteli na njegovog brata i jednu ženu. Izraz na njegovom licu i licu ove druge žene kad su pratili jedno drugo odmah mi je rekao da nešto nije u redu – nastavila je.

Seks
foto: Profimedia

Trebalo joj je sat vremena, ali je na kraju shvatila celu užasnu istinu. Navodno je njen dečko bio u braku tri godine. Insistirao je na tome da je jadan sa svojom ženom i da želi razvod, ali onda je njegova supruga pala u depresiju i on nije mogao da se nosi sa osećajem krivice što ju je izneverio.

Seks
foto: Profimedia

— Bez obzira na to govori li on sada istinu ili ne, dve godine vas je zavaravao i podelio svoju verziju događaja tek kad ste otkrili da sve nije onako kako se činilo. Ako zaista želite da mu date drugu šansu, dajte mu nekoliko meseci da svoje reči sprovede u jelo, ali ako se tada ne odvoji, morate prihvatiti da nikada neće i nastaviti će sa svojim životom. Zaslužujete nekoga ko je dostupan da vam se posveti na pravi način – odgovorila joj je Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.