MAJKA POLUDELA: LAVOVSKI se borila protiv OPAKE ŽENE koja joj je NASRNULA NA DECU, na kraju šok! (VIDEO)
Borba, Foto: Foto: printscreen Daily Mail

NEUSTRAŠIVA

MAJKA POLUDELA: LAVOVSKI se borila protiv OPAKE ŽENE koja joj je NASRNULA NA DECU, na kraju šok! (VIDEO)

Proradio je majčinski instinkti i ona je skočila na haubu automobila

Objavljeno:

Dramatični snimak iz SAD, prikazuje jednu požrtvovanu majku iz Novog Meksika kako skače na haubu svog automobila koji su joj ukrali u očajničkom pokušaju da spase svoju decu od kidnapovanja.

Melodi Maldonado (33) parkirala je svoj beli Hjundai Santa Fe ispred prodavnice, ostavljajući svoju šestogodišnju ćerku i 11-mesečnog sina u autu. Kada se vratila u vozilo, prema navodima policije, majku je „gurnula“ druga žena koja je potom ušla u auto i odvezla se sa decom.

U tom trenutku, proradio je majčinski instinkt i ona je skočila na haubu automobila. Maldonado je objasnila kako je tokom incidenta, žena identifikovana kao Ređina Kastiljo, mahnito skretala da bi zbacila izbezumljenu majku.

Ona je lokalnim medijima kazala da kradljivica nije htela da stane uprkos tome što je vikala da su joj deca unutra.

– Definitivno me je čula. Vikala sam da stane i da su moja deca u kolima. Nastavila je da vozi. Prešli smo solidnu udaljenost… ona je skretala da bih ja pala – priseća se Maldonado, prenosi Dejli mejl.

Majka je na kraju pala, otrčala nazad u prodavnicu i zamolila kasira da pozove policiju. Pod naletom adrenalina, nije ni primetila da je slomila stopalo.

– Nije me bilo briga šta se desilo sa kolima. Samo sam htela da mi se deca vrate – rekla je hrabra majka.

Policija okruga Hobs uspela je da locira automobil i otkrila da je počiniteljka izbacila Melodininu ćerku Marej na raskrsnici nakon što je shvatio da ima telefon koji može da oda njihove koordinate. Kasnije je i ona napustila vozilo zajedno sa bebom i pokušala da pobegne od policije.

Ređina Kastiljo, Policija
foto: Ređina Kastiljo Foto: Policija

Kastiljo, za čije hapšenje su postojala čak tri naloga zbog nekoliko drugih krivičnih dela, pronađena je kako se krije iza jednog kamioneta i odmah je privedena.

(Espreso/Daily Mall)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.