"ISMEJAVAJU ME ZBOG GRUDI, ALI JA HOĆU JOŠ VEĆE": Muškarci zaneme KADA ovo URADI SA NJIMA, ispašće VAM VILICA! FOTO
Džezmin Dej, Foto: Printscreen/Instagram/ jazmynedayfitness

njene želje

"ISMEJAVAJU ME ZBOG GRUDI, ALI JA HOĆU JOŠ VEĆE": Muškarci zaneme KADA ovo URADI SA NJIMA, ispašće VAM VILICA! FOTO

Međutim, kasnije se ispostavilo da po sredi nije samo i isključivo izgled, već i profit, jer je dovoljno reći da ova dama mesečno zarađuje oko 26.000 evra

Objavljeno:

Mnogim ženama su velike grudi prava muka i često ističu kako im one predstavljaju čak i zdravstveni problem jer otežavaju držanje, normalno kretanje, a posebno trčanje i eventualne treninge u teretanama, a čak u nekim slučajevima mogu da dovedu i do deformiteta kičme i ramena usled nošenja neadekvatnog brushaltera i same težine dojki.

Iako je zasad dostigla veličinu približnu jakim sedmicama, Džezmin Dej iz Melburna, po profesiji manekenka, smatra da njene trenutne grudi još ne zadovoljavaju standarde kojima ona teži. S druge strane, okrutni komentari na njen račun pristižu svakodnevno sa svih strana, ali ona ona tvrdi da je to uopšte ne zanima.

To je imalo za posledicu depresiju i povučenost, kojima je odlučila da stane na put. Kap je prelila čašu kada je dobila komentar od jednog rođaka koji ju je tokom porodične večere odmerio od glave do pete pred svima i na krajnje vulgaran način joj rekao da je debela

,Nakon gubitka viška kilograma odlučila je da se detaljnije pozabavi svojim izgledom pa je uradila nekoliko operacija grudi kako bi ih povećala i stavila ih u prvi plan. Međutim, kasnije se ispostavilo da po sredi nije samo i isključivo izgled, već i profit, jer je dovoljno reći da ova dama mesečno zarađuje oko 26.000 evra kao model na platformi "Only fans“, i to sve zahvaljujući njenim novim grudima.

Džezmin je za "Dejli star" rekla kako je bila izložena brutalnim i užasnim komentarima nakon operacije koju je uradila, međutim, istakla je kako se ne osvrće previše na dušebrižnike. Da bi dobila figuru kakvu sad ima i grudi iz snova, bilo joj je potrebno oko tri godine.

- Polako sam ih gubila jer sam želela da budem zdrava. Bila sam veoma uzbuđena kada se sve završilo - otkrila je ona.

Inače, želja joj je oduvek bila da ima sitniju građu sa izrazito velikim grudima, što joj se i ostvarilo.

- Nisam znala tačno veličinu grudi dok nisam imala operaciju, ali mislim da sam oduvek volela velike grudi i divila se drugim modelima koji su ih imali - istakla je Džezmin.

Pre nego što je otišla pod nož osećala se povučeno i nezadovoljno, sve dok nije odlučila da odbaci mišljeje drugih i da jednostavno bude srećna i zadovoljna.

Ona sada na svom Instagramu ima veliki broj fanova koji je prate i svakodnevno objavljuje provokative fotografije. Takođe, veoma je aktivna u teretani i radi treninge s opterećenjem, koje, čini se, izvodi korektno uprkos pozamašnim grudima.

Njen nalog na platformi "Only fans" takođe u stalnom rastu nakon operacije grudi, pa ona tvrdi da ne želi da se zaustavi na tome. Kako je otkrila, ona će svoje poprsje još malo da "pojača" jer priznaje da je zavisnik od veličine grudi.

- Želim da su veće iako znam da mi ne trebaju - naglasila je ona.

Vrhunac svega je da je i sama svesna da "izgleda poput klovna", ali kako kaže, nije je briga.

(Espreso / Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.