MUŽ ZATEKAO ŽENU DOK JE OVO RADILA NA KOMŠIJI, PA GA JE ZAMOLILA 1 STVAR: Zanemeo je kada je VIDEO ŠTA TRAŽI
Odnos, Foto: Facebook

strašno

MUŽ ZATEKAO ŽENU DOK JE OVO RADILA NA KOMŠIJI, PA GA JE ZAMOLILA 1 STVAR: Zanemeo je kada je VIDEO ŠTA TRAŽI

Za njenu aferu saznao sam tek zato što sam prošle nedelje dobio migrenu na poslu

Objavljeno:

–Kada sam se jednog dana rano vratio s posla s užasom sam zatekao svoju ženu kako vrši seksualni čin s našim komšijom.

1 / 6 Foto: Profimedia

Da bude veća uvreda, pružala mu je oralni seks, a to nikad nije učinila za mene u deset godina koliko smo u braku jer je rekla da joj je ta ideja odvratna – napisala je jedan muškarac za The Sun.

On ima 40, a ona 38 godina. Veran joj je od dana kad su se upoznali. Možda je bio naivan, ali nije ni posumnjao da ga vara. Mislio je da ne voli previše seks. Oduvek je to želela da radi uz ugašena svetla i nikad ne bi probala ništa novo.

Seks
foto: Profimedia

– Sada znam da joj se jednostavno nije sviđao seks sa mnom. Za njenu aferu saznao sam tek zato što sam prošle nedelje dobio migrenu na poslu. Osećao sam se tako loše da sam morao ranije da odem iz kancelarije kako bih se vratio kući i odmorio. Supruga taj dan nije radila i nadao sam se čaju i saosećanju. Umesto toga, našao sam njenu glavu zakopanu u muškarčevom krilu, dok je on ležao na mojoj sofi – nastavio je.

Seks
foto: Profimedia

Njegova žena je rekla da joj je žao što je to video, ali je preterao jer to ništa nije značilo. Kad ju je pritisnuo, priznala je da je imala najmanje devet ljubavnika otkad su u braku.

Seks
foto: Profimedia

– Doživeli ste užasan šok, ne samo da ste videli svoju ženu kako se seksa s drugim muškarcem, već ste i saznali da vas je varala tokom celog braka. Potpuno je razumljivo ako želite da odete iz braka, ali zvuči kao da ste do ovog incidenta opše bili srećni sa svojom ženom. Jednom kada šok prođe, moguće je da ćete hteti ovo da ostavite iza sebe i pokušate ponovo. Ako želite imati budućnost, vaša će žena morati iskreno razgovarati s vama o vašem seksualnom životu, tako da možete razumeti šta je pošlo po zlu – odgovorila mu je Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.