"SE*S JE BIO DIVLJI, A ON MIŠIĆAV" Marta (35) otkrila kakve je sve PERVERZIJE radila sa LJUBAVNIKOM: Ne kajem se
Seks, Foto: Profimedia

AU

"SE*S JE BIO DIVLJI, A ON MIŠIĆAV" Marta (35) otkrila kakve je sve PERVERZIJE radila sa LJUBAVNIKOM: Ne kajem se

Pamti svaki dodir, pamti dodire tela, seća se plesa i nikada ga neće zaboraviti do kraja svog života. Noću se ljubavnik ušetao u njenu sobu i život. Ona se nije opirala i sada zna da je to bila jedna od najlepših provedenih večeri u njenom životu.

Objavljeno:

Marta je tada imala 35 godina. Suprug, dom, troje dece. On - lekar sa specijalizacijom, a ona sa dobrom bankarskom karijerom.

- Dobili su blizance, umesto dugo očekivane ćerke, dva dečaka. Stariji sin je tada imao sedam godina, mališani pet godina. To je bio život bez trenutka predaha, ionako ne znam da li se to može nazvati životom - kaže Marta.

Moj muž je bio na dužnosti, nakon što je radio na klinikama, a noću se obučavao za drugu specijalizaciju. Oboje umorni, iscrpljeni, ponekad puni različitih ogorčenja. Ona da on nije provodio vreme sa decom, on da ona ne razume njegovu situaciju. Martu iz tog perioda ne vežu najlepše uspomene. Starijeg sina iz škole pokupila je svekrva, Marta je htela po blizance u vrtić, usput po sina od svekrve, vratila se okolo 17 kući i nije znala gde će pre i šta će prvo da uradi.

"Došla sam u Lublin 1997. Mislila sam da je to privremena stanica, ali Poljska me je očarala"

- Dobro je što nisam morala da kuvam ručkove, jela sam u banci, suprug u bolnici, deca u vrtiću i kod svekrve - priseća se Marta.

Seks
foto: Printscreen/Instagram

Ali su me pak čekali drugi poslovi, pranje, čišćenje, kupanje, večera. Od kako su dobili decu, nisu imali vremena ni snage za romantične večeri, večere uz sveće, i razne druge stvari koje su im nedostajale, a koje su često radili.

- Nismo mi imali loš brak. Bila je to takva faza u našem životu da su se svi zasitili svega - kaže Marta.

Njena banka je organizovala obuku u samoj centrali, od četvrtka popodne do nedelje, Marta je izabrana iz filijale da ide. Radovala se ovom putovanju, čak je više volela dosadna predavanja, makar na nekoliko dana kako bi se sklonila malo od svega što je jako umaralo. O deci se brinula svekrva, Marta je spakovala malu putnu torbu i ušla u automobil.

- Moja svekrva je bila zlatna žena, zaista nam je pomagala koliko je mogla. Moji roditelji su živeli daleko, mogla sam da računam samo na nju - smeši se Marta dok se priseća.

Tamo je stigla oko 16 sati i otišla da se prijavi u hotel.

- Na recepciji je bio mladi plavokosi čovek intenzivnih plavih očiju. Na ploči sam pročitala da se zove Maciek. Zagledao se u mene, malo se nasmešio i moje srce je bukvalno poskočilo. Odjednom sam se osećala kao tinejdžerka - kaže Marta.

Kad joj je pružio značku na kojoj je bilo upisano njeno ime, nežno je okrznuo Martu po ruci. Kaže da taj dodir nikada neće zaboraviti. Bukvalno je zadrhtala. Otišla je u svoju sobu, raspakovala stvari i otišla na plažu kod jezera. Prvi put posle sedam godina možda neće imati oči oko glave jureći za decom, već ih zatvoriti i uživati u miru.

- Neopisiv osećaj, bez vriske, plača: "mama, mama". Mogla bih da legnem i ne radim ništa, samo da uživam u trenutku - kaže Marta.

Uveče je bila "žurka". Leto je u punom jeku, gitara i pevanje.

- Bio je jul kao i sada, a osećala sam se kao u studentskim danima. Muzika, malo alkohola, postala sam potpuno druga osoba. Pognuta majka Poljakinja je nestala, vratila sam svoju ženstvenost. Koliko vam malo treba da biste bili srećni - smeje se Marta.

Maciek nije bio na žurci, pojavio se prilično kasno. Seo je na suprotnu stranu Marte i netrepćući je zurio u nju. A ona? Osećala se kao da joj je neko iznenada oduzeo godine, leptirići joj lete po stomaku, imala je utisak da je odjednom ponovo lepa i se*si.

Seks
foto: Profimedia

Sutradan joj je bilo teško da se koncentriše na dosadna predavanja. Uveče je bila diskoteka.Marta se spremila i otišla, poput tinejdžerke, puna nade u izvanredno veče. Maciek se takođe pojavio kasno, nije plesao, sedeo je za stolom i pijuckao piće. Ali kada je krenula pesma od Bee Gees-a, "Koliko je duboka tvoja ljubav", Maciek je poleteo ka njoj i zamolio je Martu za jedan ples.

- Noge su počele da mi klecaju, ne mogu da opišem osećaj. Ugledna udata žena, majka troje dece, odgovorna službenica banke na odgovornom položaju. A ovde kao da ništa drugo nije postojalo. Samo ja i on i ova pesma - podseća Marta.

Pamti svaki dodir, pamti dodire tela, seća se ovog plesa i nikada ga neće zaboraviti do kraja svog života. Noću je Maciek došao u njenu sobu. Nije se bunila niti razmišljala, a sada zna da je to bila jedna od najlepših noći u njenom životu.

- Vanzemaljac, mišićavog tela, bez životnih planova, bez razočaranja, bez obaveza. Se*s je bio tako iskonski, pomalo lud, pomalo divlji. Nikada posle nisam imala takvo iskustvo - kaže Marta onet.pl .

Ujutro su otišli ​​do jezera, plivali nečujno do susedne puste plaže. Marta kaže da je nije bilo ni briga hoće li je neko videti sa Maciekom tamo.

- Moj suprug je bio neprestano umoran, njegovo telo je već osećalo posledice svog načina života. Nikad nije bio lepo građen. A Maciek, Maciek je bio poput mladog boga, nisam mogla da skinem ruke s njega - priseća se Marta.

I iako je ponekad osećala grižu savesti da je ipak možda pogrešila, što je varala muža, ono što je gorelo u njoj bilo je jače od razuma.

- Oboje smo znali da je ovo bio samo ovaj trenutak, da posle toga neće biti telefonskih poziva ili sastanaka, da će svaki ići svojim putem. Da se ​​to više nikada neće ponoviti. Tada je u meni bila i takva tuga, žaljenje, takva čežnja. Misleći da sam možda svoj život trebala drugačije da uredim, da me ova "traka za trčanje" ubija. Ali jedna stvar koju sam želela je da iskoristim ovaj trenutak do kraja - kaže Marta.

Još jedna noć provedena sa Maciekom, telo je poznatije i očiglednije. Otišao je u nedelju ujutro, nije bilo romantičnog rastanka.

Seks
foto: Profimedia

Posle predavanja vratila se na jezero

- Plivala sam daleko, kao da želim da sa sebe sperem njegove ruke, poljupce, kao da će voda imati moć čišćenja. Ali svakoj ćeliji u mom telu već je nedostajao njegov dodir. Ovo kupanje je takođe bilo čarobno iskustvo - kaže Marta.

Uveče se vratila kući. Deca su već čekala, suprug je čak pripremio večeru. Jeli su brzo, jer je želeo da pročita neke od najnovijih studija o laparoskopskoj hirurgiji. Marta se vrlo dobro seća ovog detalja.

- Ništa se nije promenilo, vratila sam se dužnostima. Ali, vratila sam se drugačija, ponovo sam verovala u svoju ženstvenost, u svoju atraktivnost. Iako se naravno život nije promenio, nije odjednom postao lakši, ja sam i dalje bila iscrpljena i umorna. Ali imala sam čemu da se vratim, desilo se da sam neko vreme "otplivala" iz stvarnosti - kaže Marta.

Nikada više nije varala muža, nikada nije bilo prilike ili slične magije kao tada. Ne kaje se, ništa se nije dogodilo, još uvek imaju dobar brak. On je poznati lekar, ona je direktor jedne od banaka. Deca su odrasla, putuju svetom. Ali ta tri dana sa Maciek su jedno od njenih najlepših sećanja.

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.