DEVOJKA (20) UHVAĆENA NA DELU 33 PUTA NASRED ULICE, KAMERE SVE SNIMILE: Jedno mesto joj je omiljeno za TU RADNJU!
Devojka, Foto: Printscreen Tik Tok

haos

DEVOJKA (20) UHVAĆENA NA DELU 33 PUTA NASRED ULICE, KAMERE SVE SNIMILE: Jedno mesto joj je omiljeno za TU RADNJU!

Mlada Engleskinja uspela je da za samo tri meseca sakupi 33 kazne za prekoračenje brzine.

Objavljeno:

En Meri Keš, 20-godišnjakinja iz predgrađa Kardifa, uspela je između avgusta i oktobra 2021. godine čak 33 puta da prekorači brzinu na mestima gde su je snimale kamere za nadzor brzine, piše portal San.

Zanimljivo, zabeleženo je i da je osam puta prebrzo vozila više puta u danu, a 30 od 33 navedena prekršaja “uknjižila je” u istoj ulici koju je očigledno doživljavala kao pistu.

Istragu vezanu uz njen slučaj pokrenula je organizacija GoSafe, a jednom nakon što ju je policija napokon presrela, utvrđeno je i to da je vozilo imalo lažne tablice, odnosno da Keš nije posedovala osiguranje i vozačku dozvolu.

Vožnja
foto: Printscreen/telegram/serbialive_beograd

Nissan X Trail joj je konačno oduzet nakon što je bez sumnje utvrđeno da je zakonski vlasnik vozila, a u pismu prekršajnom sudu u Kardifu priznala je sve za šta su je teretili.

Iako je pozvana da prisustvuje ročištu i izricanju kazne, Keš je odlučila da se neće pojaviti, pa joj je bez njenog prisustva 23. maja određena kazna od 21.780 funti (oko 3 miliona dinara).

Povrh toga je naloženo da mora da pokrije i 3.866 funti sudskih troškova i tome da doda 256 funti kao naknadu štete jednoj od žrtava suludog pritiskanja gasa. Uz to je na 18 meseci isključena iz saobraćaja, naveo je u nastavku San.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.