OVO JE MUČILO MARIJANU ČVRLJAK! Evo šta se desilo PRE NJENOG NESTANKA
Marijana, Foto: Printscreen

OTKRIVENO

OVO JE MUČILO MARIJANU ČVRLJAK! Evo šta se desilo PRE NJENOG NESTANKA

Kao bomba je odjeknula vest da je Marijana Seifert, domaćoj javnosti poznatija kao Marijana Kovačević pobednica rijaliti šou programa „Veliki brat", nestala u Zagrebu

Objavljeno: 14:35h

Marijana je javnosti u Srbiji najpoznatija kao učesnica i pobednica Velikog brata 2011. godine, ali je tom prilikom dobila još jednu titulu. Prva rijaliti preljubnica.

Pre ulaska u “Velikog brata” 2011. godine Marijana je bila udata za pomorca Ivana Čvrljka. Živeli su u Šibeniku, a u braku su dobili ćerku . Upoznali su se preko jedne društvene mreže.

Ipak, taj brak je propao čim je Marijana ušla u kuću Velikog brata. U rijalitiju se zaljubila u muzičara Nikolu Nemeševića Nemeša i pred kamerama prevarila tadašnjeg supruga.

Ljubav Marijane i Nemeša pretvorila se u zabranjenu. Pred kamerama su nakon desetak dana u izolaciji imali intimne odnose, što je uzburkalo javnost i zaprepastilo njihovu porodicu.

Nastavili su da se viđaju nakon rijalitija. O prvoj krizi između Marijane i Nemeša govorilo se početkom 2014. godine, kad su navodno na zajednički život potrošili većinu novca od pobede u “Velikom bratu”. Tad se Nemeš vratio u Beograd.

1 / 9 Foto: Printscreen

Par je raskinuo te godine, ali dve godine kasnije ipak su shvatili da ne mogu jedno bez drugog i odlučili su da se venčaju. Međutim, taj brak je bio kratkog veka. Osam meseci kasnije ipak su se razveli.

Nakon ovog ljubavnog brodoloma, Marijana je utehu našla u prijatelju Tomislavu Grizelju Gricku. Za Gricka se udala, ali je krajem 2019. godine došlo do razvoda. O razlozima oboje nisu želeli da pričaju.

Najpoznatija stanarka kuće "Velikog brata", se udala i četvrti put i to u potpunoj tajnosti za izvesnog Karla Seiferta iz Zagreba. Supružnici žive u Zagrebu.

Navodno su se upoznali na njenom poslu, dok je konobarisala u zagrebačkom kafiću. Njih dvoje imaju sina Aleksandra.

Podsetimo, zagrebačka policija traga za Marijanom Seifert, čiji nestanak je prijavio muž Karlo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.