MAJKA JE UHVATILA KAKO OVO RADI SA NJENIM PARTNEROM: Nije mogla da VERUJE šta GLEDA SVOJIM OČIMA
Odnos, Foto: Facebook

trašno

MAJKA JE UHVATILA KAKO OVO RADI SA NJENIM PARTNEROM: Nije mogla da VERUJE šta GLEDA SVOJIM OČIMA

Ima 54 godine i upoznala je svog partnera (55) na aplikaciji za upoznavanje pre četiri godine

Objavljeno:

–Kada je moja ćerka trebalo da pobegne negde nakon što je ostavila svog nasilnog dečka, nisam oklevala da joj ponudim da dođe kod mene. Ipak, poslednje što sam očekivala je da će pred nosom započeti aferu s mojim dečkom. U stanju sam krajnjeg šoka i osećam se slomljenog srca. Ne mogu verovati da bi me dvoje ljudi koje najviše volim ovako izdali – napisala je jedna žena za The Sun.

1 / 5 Foto: Profimedia

Ima 54 godine i upoznala je svog partnera (55) na aplikaciji za upoznavanje pre četiri godine. Stvarno su se složili i ubrzo počeli da žive zajedno. Kako su želeli novi početak, kupili su zajedničku kuću. Sve je bilo savršeno, ali onda je njena 25-godišnja ćerka nazvala s vešću da ostavlja svog nasilnog dečka.

Porodica, Večera, Ručak, Božić
foto: Profimedia

– Dogovorili smo se da dođe kod nas. Činilo se da se dobro snašla i dobila posao. Ali onda su mi se male sumnje počele uvlačiti u misli. Počela sam se osećati nelagodno kada sam primetila zafrkanciju između partnera i ćerke. Bilo je puno seksualnih aluzija i nije se činilo prikladnim. Gledajući unatrag, bilo je trenutaka kada su nestajali zajedno i nije ih bilo više od sat vremena – nastavila je.

Jedne je večeri došla kući s posla i zatekla poruku na kuvalu za vodu u kojoj je pisalo da su se zaljubili i da su odlučili da imaju vezu. Odselila se iz kuće i pobegla od svega, ali boji se kako im nikada neće moći oprostiti.

– Ovo je zaista užasna situacija u kojoj možete da se nađete. Ono što su vaš partner i vaša ćerka učinili bilo je pogrešno. No vaša ćerka je bila povređena nakon što je napustila nasilnog dečka i čini se da je vaš partner to iskoristio. Znam da ste ljuti, ali ne dopustite da vam to pokvari odnos s ćerkom. Opet će vas trebati kada se njihov odnos neminovno raspadne. Pokušajte održavati komunikaciju s njom – savetovala ju je psihoterapeutkinja Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.