IGRAČICA SE BACILA SA 8 SPRATA JER JE JURIO NASILNI DEČKO: U bolnici izvršili AMPUTACIJU i sada NEMA delove tela
Georgina Bodrik, Foto: printscreen

užas i tuga u isto vreme

IGRAČICA SE BACILA SA 8 SPRATA JER JE JURIO NASILNI DEČKO: U bolnici izvršili AMPUTACIJU i sada NEMA delove tela

Mlada i lepa igračica iz Australije Georgina Bodrik (22) skočila je iz svog stana koji se nalazi na 8. spratu u Melburnu, kako bi se spasila od nasilnog dečka.

Objavljeno:

Nakon saznanja da je dečko vara, Georgina se susrela sa razjarenim momkom, koji je nakon otkrivanja šta radi ovoj mladoj igračici iza leđa, krenuo na nju da je bije.

U strahu je pozvala oca, da dođe po nju, ali pošto je već bila ozbiljna situacija, bacila se sa osmog sprata i pala na ogradu, a telo joj je odskočilo u obližnji jarak. Prebačena je u bolnicu i stavljena u indukovanu komu.

Do pola su joj amputirali ruku, a lekari su joj zbog povreda zadobijenih pri padu, davali samo 10% šanse da preživi. Ipak, na sreću, uspela je da se izvuče i prođe bez oštećenja mozga. Ne seća se trenutka pre skoka, a tri nedelje su je hranili na sondu i hoda pomoću kolica.

Nedavno se progovorila o emotivnom zlostavljanju koje je trpela od sad već bivšeg dečka.

"Kada bih pokušala da ga ostavim, sedeo je na ulaznim vratima i ne bi me puštao iz stana. Porodica je pokušala da me upozori jer su mogli da vide njegove manipulacije pa ih je neprestano krivio za moju nesigurnost", ispričala je za australijske medije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.