MLADA KUPILA VENČANICU ZA SAMO 400 DINARA: Svi gledaju u 1 DEO i ne VERUJU svojim OČIMA, ŠOK (FOTO)
Devojka, Foto: Printscreen/TikTok

genijalno

MLADA KUPILA VENČANICU ZA SAMO 400 DINARA: Svi gledaju u 1 DEO i ne VERUJU svojim OČIMA, ŠOK (FOTO)

Otkrila je da nikada nije ni razmišljala da kupi venčanicu u salonu, jer je po njoj to "bacanje" novca

Objavljeno:

Devojka po imenu Džlijan Linč, oduševila je ljude širom sveta, zbog jednog svog poteza na dan venčanja. Naime ona je na svojim društvenim mrežama otkrila da je pronašla venčanicu za samo 3,75 dolara, odnosno 417 dinara.

1 / 5 Foto: Profimedia

Ona se udala za svog partnera sa kojim je već 13 godina u vezi, a svoju haljinu je odlučila da potraži u prodavnici polovne robe. Otkrila je da nikada nije ni razmišljala da kupi venčanicu u salonu, jer je po njoj to "bacanje" novca.

Devojka u venčanici
foto: Printscreen/TikTok

- Pošto se trudim da štedim, to je bila samo opcija - rekla je ova mlada žena.

Džilijan i njen partner nikada nisu ni planirali veliko venčanje, te su se odlučili za intimnu ceremoniju sa samo 30 gostiju u Arizoni, gde živi većina njihovih prijatelja i porodice.

Ova devojka inače na TikTok-u redovo deli svoje jeftine ulove, a kada je reč o haljini za venčanje, znala je da želi nešto jednostavno i belo. Nikako nije želela klasičnu belu venčanicu.

Nakon što je pretražila nekoliko prodavnica, buduća mlada je našla potpuno novu haljinu – sa etiketama, mesec dana pre venčanja. Prvobitno po ceni od 4,99 dolara u prodavnici polovne odeće, cena je snižena na samo 3,75 dolara.

Devojka u venčanici
foto: Printscreen/TikTok

Ono što je zanimljivo jeste da je stavrna maloprodajna cena za ovaj model, svilenih haljina, iznosi 220 dolara.

Kako navodi, venčanica nije bila u njenoj velilčini, pa ju je Džilijan platila skoro 30 puta više od prodajne cene prepravku -a to je sužavanje čitavih 110 dolara. Zatim je upotpunila izgled sa retro potpeticama od dolara, a ukupna cena njenog svadbenog look-a iznosila je 121,75 dolara.

Stotine hiljada korisnika TikTok-a pratilo je početak njenog venčanja i pohvalilo uštedu koju je postigla.

Ono što možemo da izvučemo kao poruku ove priče, jeste da nije bitna marka, niti koliko neka stvar košta, već naći nešto što nam zaista pristaje i u čemu se osećamo udobno.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.