SIN POZNATOG GLUMCA IMAO UDES! Mali ima 10 GODINA
Hitna pomoć, Foto: Printscreen/TVPink

nezgoda

SIN POZNATOG GLUMCA IMAO UDES! Mali ima 10 GODINA

Predstavnik Afleka rekao je za TMZ da ništa nije oštećeno i da su sve uključene strane bile u redu nakon incidenta

Objavljeno: 12:57h

Sin Bena Afleka Semjuel (10) bio je u nedelju za volanom Lambordžinija u Los Anđelesu kada se slučajno sudario sa vozilom marke BMV koje je bilo parkirano iza njega.

Semjuel je pratio svog oca (49) i njegovu devojku Dženifer Lopez (52) u prodavnicu luksuznih vozila.

Grupa je posmatrala različita vozila kada je Aflek dozvolio svom sinu da sedne na vozačko sedište žutog lambordžinija, koji se iznajmljuje za 1.475 dolara dnevno, dok je motor radio.

1 / 6 Foto: Profimedia

Semjuel je zatim stavio automobil u rikverc, u kom trenutku je vozilo došlo u kontakt sa prednjom stranom belog BMV-a koji je bio parkiran iza njega

Na video snimku incidenta koji je dobio DailiMail.com, vidi se da zadnja suvozačeva strana Lambordžinija dodiruje prednji deo BMV-a dok je Semjuel bio na sedištu vozača sa otvorenim vratima, Aflek je bio pozicioniran između vrata i vozačevog sedišta, a Lopez je sedela iza Semjuela sa vozačeve strane.

Dženifer Lopez
foto: Printscreen Instagram

Nakon što su vozila uspostavila kontakt, Aflek se nagnuo u Lambordžini, a zatim se vratio da pogleda tačku na kojoj su vozila stupila u kontakt, u tom trenutku Semjuel je izašao iz automobila i proverio mesto.

Aflek je viđen kako teši svog sina zagrljajem nakon incidenta. Lopez je viđen kako se drži za ruke sa dečakom dok su viđeni kako hodaju.

Predstavnik Afleka rekao je za TMZ da ništa nije oštećeno i da su sve uključene strane bile u redu nakon incidenta.

„Aflek voli automobile. Nadamo se da će ponovo doći.'

Semjuel je Aflekovo najmlađe dete sa bivšom ženom Dženifer Garner (50); bivši par takođe deli ćerke Vajolet (16) i Serafinu (13).

(Espreso / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.