"JA SAM PROSTITUTKA, ISTINA JE"! Voditeljka priznala čime se BAVI, radila na NACIONALNOJ TELEVIZIJI (FOTO)
Foto: Facebook, Amanda Gof

ŠOKANTNO

"JA SAM PROSTITUTKA, ISTINA JE"! Voditeljka priznala čime se BAVI, radila na NACIONALNOJ TELEVIZIJI (FOTO)

Poznata voditeljka priznala da se bavi prostitucijom

Objavljeno: 10:56h

Amanda Gof (40) bivša je poznata televizijska ličnost. Naime, ona je godinama bila urednica rubrike Lepota u zdravstvenoj reviji "Prevention" i u časopisu "InStyle", a najpoznatija je kao voditeljka jedne od najgledanijih tabloidnih emisija, "Today Tonight".

Ona je bila gost kod Džejmsa Tomasa gde je priznala da se bavi prostitucijom, kao i da su je prijatelji podržali u tome.

– Većina roditelja dece sa kojima moji klinci idu u školu znaju čime se bavim – rekla je Amanda i dodala

Samanta X
foto: Instagram printscreen

– Nekad sam umela da se zapitam šta ja to zapravo radim. Imala sam sve – sjajan posao u medijima, sjajnog supruga i svega sam se odrekla zbog prostitucije. Ima trenutaka kada pomislim šta mi sve to treba. Pa, pogledajte mi bore – zar ću stvarno to naplaćivati 800 dolara – govori Amanda koja je napisala knjigu o svojim iskustvima.

Amanda kaže da je karijeru započela u liksuznom bordelu u Sidneju, a potom pokrenula i sopstveni biznis. Ona takođe navodi da sat vremena njenog društva košta 800 dolara, a celu noć 5.000 dolara, kao i da nije istina da kada joj neko plati 12 sati eskorta, znači i 12 sati neprekidnog se*sa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.