DNEVNI HOROSKOP ZA 27.JUN: Bikovi, vreme je da se POSVETITE sebi, škorpije drma NERVOZA!
Horoskop, Foto: Profimedia

ASTROLOGIJA

DNEVNI HOROSKOP ZA 27.JUN: Bikovi, vreme je da se POSVETITE sebi, škorpije drma NERVOZA!

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Objavljeno:

OVAN

Danas je pravi dan za prihvatanje ishoda nedavnih aktivnosti. Potrebno je da poštujete granice drugih ljudi kako bi uvideli gde svi razgovori mogu da završe. Ne ignorišite problem jer ste besni na partnera. Opšte stanje zdravlja je stabilno.

BIK

Ne zavaravajte se nerealnim planovima jer je vreme da budete strpljivi i veoma mudri. Najveći izazovi su u porodici ako ste u braku. Za Bikove koji su slobodni važi samo jedno pravilo čistog hedonizma. Posvetite se sebi. Zdravlje veoma solidno.

BLIZANCI

Budite spremni na intelektualne okršaje jer ste u sukobu sa jakim protivnikom. Niste dominantni u toj raspravi zato se pokažite dobre adute koji vas štite. Ne uzvraćajte negativnim kritikama jer možete ući u začarani krug. Zdravlje dobro.

RAK

Danas je pojačana ljubaznost jedini način da promenite negativan poslovni tok razgovora. U ljubavi ste neobično impulsivni pa možete imati veliki nesporazum. Pustite partnera da vam objasni u čemu je problem. Zdravlje je sasvim dobro i stabilno.

Svađa
foto: Profimedia

LAV

Iako ne volite savete ni tuđa mišljenja, pitajte za pojedine jer ni sami ne pretpostavljate koliko neka iskustva mogu biti dragocena. U ljubavi je jako važno da se složite na intelektualnom nivou. Zato je bitno da se dogovorate. Zdravlje odlično.

DEVICA

Opsednuti ste nagradama ali ih nekako ne dobijate. Potrebno je da se fokusirate na unapred utvrđene dogovore koji imaju propust u organizaciji. Tokom dana nivo sreće se menja pa se ne oslanjajte na dobra iznenađenja. Zdravlje je bez tegoba.

VAGA

Razmišljate danas o novim vrednostima i šansama jer imate prilike da napravite dobru poslovnu priču. Imate šanse da zajedno sa emotivnim partnerom isplanirate divan dan. Velike su šanse da vam upadne odlična prilika. Zdravlje je sasvim dobro.

Posao
foto: Profimedia

ŠKORPIJA

Koliko god da želite nećete stići da obavite sve poslove i zadatke. Obaveze se smenjuju zajedno sa nervozom koja vas obuhvata. Ljubavne prilike su u boljem svetlu imate mogućnost da usrećite partnera i sebe. Zdravlje solidno, vitalni ste.

STRELAC

Vaše poslovi se uvećavaju a uz pomoć poslovnih saradnika imate produktivan dan. Obratite pažnju na emocije koje iskazujete partneru. Nije zadovoljan vašim odsustvom romantike. Zakažite romantičnu večeru. Dobro je opšte stanje zdravlja.

JARAC

Odličan dan za saradnju i bilo kakve razgovore i dogovore koji donose nove prilike. Imate šanse da uvećate zaradu. U ljubavi ste na svom terenu jer ste harmonizovali emotivni odnos. Saldo u banci se bitno popravlja. Zdravlje je veoma dobro.

VODOLIJA

Poslovna očekivanja se ispunjavaju čak i više od onog što ste planirali. Zato imate dobru komunikaciju sa nadređenima i zadovoljni ste sa novcem. Nemojte brinuti o odnosima jer vas voljena osoba podržava u svemu. Vitalni ste i zdravi.

RIBE

Danas ste u isčekivanju dobrih vesti ili poslovnih ponuda. Ne brinite jer dobijate i druge ponude koje su sasvim zadovoljavajuće, krenite dalje bez brige. Na emotivnom polju ste udaljeni od partnera. Zdravlje je sasvim dobro i veoma stabilno.

Piše astrolog Vesna Trajković

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.