TRUDNICA ZANEMELA KADA JE ČULA ŠTA SVEKRVA TRAŽI OD NJE DA URADI: Zgadiće vam se ŽIVOT od NJENOG POTEZA
Svekrva i snajka, Foto: Profimedia

užas

TRUDNICA ZANEMELA KADA JE ČULA ŠTA SVEKRVA TRAŽI OD NJE DA URADI: Zgadiće vam se ŽIVOT od NJENOG POTEZA

On se naime pre mene već dva puta ženio, no deset godina nije mogao da ima decu pa će njegova mama sada s ovim detetom postati baka po prvi put - ispričala je

Objavljeno:

Većina roditelja čuva uspomene iz detetovih prvih meseci i godina; poput prvih mlečnih zubi ili prvog isečenog pramena kose; no malo ih čuva test koji im je pokazao trudnoću; a sigurno još manje pozitivnih testova čuvaju bake...

1 / 5 Foto: Profimedia

Jedna je trudnica tako na Redditu ispričala kako njena svekrva očajnički želi jednu od prvih uspomenu na svoje buduće unuče pa je odlučila da zadrži njen test.

- Nedavno sam saznala da sam trudna, a muž i njegova porodica su više nego srećni. On se naime pre mene već dva puta ženio, no deset godina nije mogao da ima decu pa će njegova mama sada s ovim detetom postati baka po prvi put - ispričala je.

1 / 3 Foto: Profimedia

Zato im je, kaže, da proslave priredila večeru na kojoj je spomenula da je već počela 'da stvara uspomene' na svog unuka, a na pitanje 'zar je neko već kupio nešto za bebu?', buduća je baka rekla da joj je sin doneo snajkin iskorišćen test na trudnoću i poklonio joj ga.

- Bila sam zgrožena pa sam pogledala muža kao 'jesi li stvarno to napravio?' a on je kimnuo smešeći se - kaže trudnica i dodaje kako njoj to 'nije normalno, posebno jer je na testu bio njen urin...'

Trudnica, Trudnoća
foto: Profimedia

Ipak, kad je to i rekla na glas, svi su je za stolom optužili da preteruje, a zamerili su joj i što je svojim zgražanjem 'suprugovoj porodoci upropastila veselje'.

- Nakon prvog šoka sam mužu i svekrvi otvoreno rekla da su oboje odvratni, a on je samo ponavljao da ne vidi u čemu je problem; jer je test 'samo izvadio iz koša za smeće i stavio ga u plastičnu vrećicu koju je onda odneo svojoj mami...'. -

Učiniti to bez vašeg dopuštenja je bizarno, a još je gore onda vas kriviti jer ste uznemireni. Pristojni ljudi bi se,ako se vi već tako osećate, rešili testa i izvinili se - napisala je jedna osoba u komentarima.

- Čudno mi je i odvratno uopšte vaditi test iz smeća, a kamoli ga potajno proslediti dalje - dodao je neko, a preneo Mirror.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.