ISPALE JOJ GRUDI IZ MAJICE I ODMAH JE ISTERALI NAPOLJE: "Bilo je od glave do pete, i to PRED DECOM" (FOTO)
Ema, Foto: Printscreen

AU

ISPALE JOJ GRUDI IZ MAJICE I ODMAH JE ISTERALI NAPOLJE: "Bilo je od glave do pete, i to PRED DECOM" (FOTO)

Britanka Ema Prins obelodanila je na društvenim mrežama da joj je zabranjen ulazak u restoran jer je nosila kratko sečenu majicu, iako je napolju bilo 32 stepena i to je bio najtopliji dan ove godine u Engleskoj

Objavljeno:

Ema je istakla da se osetila krajnje poniženo nakon što joj je osoblje reklo da ne može da jede ni unutra ni napolju, sve dok nosi "neprikladnu" odeću.

Ova 34-godišnjakinja tvrdi da je reč o opuštenom restoranu, koji je daleko od luksuznog, te da su je naterali da se pokrije, a pritom su je smestili za sto koji je bio direktno na suncu.

Dodala je i da je odluka menadžmenta još više zbunjujuća u svetlu toga da je većina gostiju u bašti restorana bila oskudno obučena. Navodno su deca okolo trčala u pelenama, a mame su nosile kratke teksas šortseve. Čak je i Emina prijateljica Danijel, sa kojom je bila u restoranu, takođe nosila kratku majicu.

Devojka
foto: Printscreen

"Ušla sam u sam bar da bih pitala kako da naručim hranu ako seim napolju, a oni su me odmerili od glave do pete i rekli da ne smem da uđem u restoran jer nosim grudnjak. Objasnila sam da je to krop-top i da je napolju 30 stepeni, ali mi je rečeno: "Ovo je restoran i to je naša politika", ispričala je ova mama i dodala da je na kraju dobila sto, ali pod uslovom da obuče majicu.

"Bilo je neverovatno neprijatno, i bila sam veoma posramljena, posebno jer je sve videlo mnogo ljudi, ali ostala sam zbog ćerke koja je bila gladna", kaže Ema.

Devojka
foto: Printscreen

Ipak, mama i ćerka na kraju nisu ni dočekale svoj obrok, jer su na njega čekale više od sat vremena, iako je njena prijateljica dobila porudžbinu za 10 minuta: "To je bilo namerno. Kao da su mi se rugali, doneli su svima obroke sem nama".

Ono što je mamu najviše razbesnelo jeste što zapravo kodeks oblačenja u ovom restoranu uopšte ne postoji, jer im je sutradan pisala na Instagramu i dobila odgovor da kod njih može da nosi bilo šta u čemu se oseća udobno.

Šta vi kažete - da li je njeno izdanje zaista neprikladno?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.