KOMŠIJA JU JE "DOHVATIO" DOK SU IM SE DECA IGRALA PORED KUĆE: Ovakav VRHUNAC sa MUŽEM nikada NIJE DOŽIVELA
Odnos, Foto: Facebook

PREVARA

KOMŠIJA JU JE "DOHVATIO" DOK SU IM SE DECA IGRALA PORED KUĆE: Ovakav VRHUNAC sa MUŽEM nikada NIJE DOŽIVELA

Dobila sam posao taj dan, a komšija je nastavio da me zove i piše mi poruke, dok je moj muž sa druge strane bio potpuno ravnodušan kada sam mu rekla za posao

Objavljeno: 20:44h

Deidre je stručnjak za odnose u vezama, a ovoga puta obratila joj se žena koja je imala seks sa komšijom dok su se njihova deca igrala u parku preko puta kuće.

On ima 32 i razveden je ima ćerku, a ja sam udata imam 45. godina i troje dece.

Moj muž mnogo radi i bukvalno ceo dan nije kod kuće. Kako bih ja mogla više da provodim vremena sa decom prijavila sam se za posao koji podrazumeva rad od kuće. Krenula sam na razgovor za posao, međutim nisam mogla da startujem auto, zbog čega je komšija došao da mi pomogne, ali nije mogao ništa da uradi pa me je povezao.

1 / 10 Foto: Profimedia

Dobila sam posao taj dan, a komšija je nastavio da me zove i piše mi poruke, dok je moj muž sa druge strane bio potpuno ravnodušan kada sam mu rekla za posao. Nakon ovoga me komšija zvao na piće i pristala sam.

Seks
foto: Profimedia

Taj dan smo malo više popili i završili u njegovoj spavaćoj sobi i imali smo seks. Ja radim od kuće tri dana u nedelji kao i on. Čekamo da deca odu u školu, malo radimo, a onda se bacimo u akciju.

Seks
foto: Profimedia

Dugo nisam imala pažnju muškarca, a on je u dobroj formi i fasciniran je sa mnom.

Ne znam šta da radim? Da li sam ispala budala?

Seks
foto: Profimedia

Deidre je odgovorila: Da! To što vam je brak u krizi ne znači da treba da ugrozite sve što imate u životu, uključujući i taj brak i porodicu. Ukoliko imate problem sa suprugom ne znači da treba da trčite u zagrljaj drugom, time ništa ne rešavate. Predlažem da otvoreno razgovarate sa suprugom i kažete mu da vam je potrebno više pažnje. Organizujte neku večeru bez dece i bez mobilnih telefona, samo za vas dvoje.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.