OBJAVLJENE EKSPLICITNE FOTKE UČITELJICE: Delili je po školi, a onda usledila prava PERVERZIJA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

hit

OBJAVLJENE EKSPLICITNE FOTKE UČITELJICE: Delili je po školi, a onda usledila prava PERVERZIJA (VIDEO)

Kako je sama ispričala u jednom podkastu, vrlo često roditelji učenika kojima je predala ostajali zaprepašćeni njenim izgledom, a posebno su bili zaintrigirani očevi, očekivano

Objavljeno: 15:07h

Bivša učiteljica Kortni Tilia sada zarađuje desetine hiljada evra mesečno od OnlyFansa, platforme na kojoj objavljuje erotski sadržaj i korisnici joj plaćaju da ga gledaju.

Ova devojka je nekada radila u školi za decu ometenu u razvoju i još tada je privlačila pažnju svojim izgledom, dok je istovremeno to pokušavala da iskoristi i probije se u svet fotomodela.

Tada su i nastale neke njene škakljive i kompromitujuće fotografije koje su pronašle njene kolege iz škole, međutim, nije snosila za to posledice niti je ostala bez posla.

Kako je sama ispričala u jednom podkastu, vrlo često roditelji učenika kojima je predavala ostajali zaprepašćeni njenim izgledom, a posebno su bili zaintrigirani očevi, očekivano.

Ipak, ubrzo je shvatila da više ne želi da radi u školi, pa je dala otkaz i krenula u posao kojim je oduvek želela da se bavi, doduše u nešto drugačijem obliku, ali od koga će moći da zarađuje ogroman novac.

Otvorila je profil na OnlyFans platformi i počela da objavljuje erotske fotografije i snimke, a za to naplaćuje korisnicima. I ubrzo je stekla veliki broj pretplatnika, te sada zarađuje ozbiljan novac.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.