EM SU POLUSESTRE, EM SPAVAJU ZAJEDNO: Intima od koje ćete se ZAGRCNUTI, upleten i OTAC (FOTO)
Foto: Printscreen/TikTok/carleyandmercedes

GROZNO!

EM SU POLUSESTRE, EM SPAVAJU ZAJEDNO: Intima od koje ćete se ZAGRCNUTI, upleten i OTAC (FOTO)

Sad se pitaju hoće li napraviti DNK test kako bi otkrile da li imaju istog oca, a ako se ispostavi da je tako - trebaju li da prekinu vezu? Potražile su savete i od svojih pratočaca na TikToku

Objavljeno: 13:45h

Karli i Mercedes su dve devojke koje su odlučile da iskoriste popularnost TikToka pa su objavile video u kojem pričaju o svojoj intimi. Osim što su u ljubavnoj vezi dve godine, sad svojih preko pola milijuna pratilaca uveravaju kako sumnjaju da su polusestre. Nekima to raspiruje maštu, dok se drugi zgrožavaju.

Saznale su, kažu, da su im majke bile intimne sa istim muškarcem. Nakon tog saznanja malo su se bolje pogledale u ogledalo i uporedile fizičke karakteristike.

U videu su sve to prokomentarisale ovako: 'Smešno, da. Ali, ne, nije smešno. Ha...Ha...Haaa', Čudno smešno... Ono, kad saznaš nakon dve godine veze da su vaše mame spavale s istim tipom', prenosi Daily Star.

Sad se pitaju da li će napraviti DNK test kako bi otkrile imaju li istog oca, a ako se ispostavi da je tako - postavlja se pitanje da li treba da prekinu vezu. Potražile su savete i od svojih pratilaca, a ovo su neki od komentara na njihovu objavu:

'To bi moglo objasniti zašto vas dve i izgledate kao sestre.'

'Nemam pojma ko ste i odmah sam pomislio da ste sestre, pre nego što sam pročitao tekst.'

'Izgledate kao bliznakinje, žao mi je.'

'Sestre slučajno, ljubavnice po izboru.'

'Ne možete imati decu zajedno i nemate zajedničko detinjstvo pa je sasvim u redu da vas dve ostanete zajedno.'

Neki su sumnjičavi i smatraju kako ljudi na TikToku mogu objaviti sve i svašta, a mnogi to i rade kako bi zarađivali na klikovima - što bizarnije, to profitabilnije.

(Espreso/24hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.