"BOL JE BIO SVE INTENZIVNIJI": Za poklon od SUPRUGA dobila OVU STVAR, nije htela da prestane
Foto: Printscreen

prevencija je bitna!

"BOL JE BIO SVE INTENZIVNIJI": Za poklon od SUPRUGA dobila OVU STVAR, nije htela da prestane

Mislila je da jake bolove u ramenu ima zbog teška torbe, na kraju se ispostavilo da je u pitanju nešto drugo. Džejd Lagden (29) iz Engleske je zahvaljujući svojoj torbi otkrila da ima rak dojke

Objavljeno:

Džejd je od supruga dobila skupu kožnu „Majkl Kors“ torbu koju je mesecima priželjkivala. Oduševljena poklonom, odlučila je da se ne odvaja od dizajnerske torbe i svaki dan je nosila svuda.

Međutim, već nakon nekoliko dana osetila je nepodnošljiv bol u ramenu i vratu. Ipak, suprugov poklon je bio toliko lep, da nije želela da ostavi torbu, pa je nosila svakodnevno dok bol nije postao nesnosan. „Bol je postajao sve intenzivniji i tada sam odlučila da odem kod lekara“, rekla je ona.

1 / 3 Foto: Profimedia

- Prvo su mi otkrili da imam rak dojke, a onda i da je metastazirao na jetru. Očekuje me velika borba za život, ali se nadam da ću pobediti ovu opaku bolest - kaže Džejd. Ona ističe da joj je njena omiljena torba pomogla da otkrije dijagnozu, jer da joj nije bila toliko draga, možda bi nosila mnogo lakšu tašnu, a onda bi kasno saznala istinu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.