NIJE SE ŠIŠALA GODINAMA, SVI PRIČAJU O OVOJ UKRAJINKI: Kada je vidite shvatićete i zašto (FOTO)
Foto: Printscreen/TikTok/alona__kravchenko

INTERESANTNO!

NIJE SE ŠIŠALA GODINAMA, SVI PRIČAJU O OVOJ UKRAJINKI: Kada je vidite shvatićete i zašto (FOTO)

Alona Kravčenko (36) postala je prava zvezda Instagrama, kada je pokazala svoju bujnu plavu kosu koju nije šišala čak 30 godina.

Objavljeno:

Njena dužina sada iznosi 195 centimetara, a nedavno je otkrila da nije jedina u porodici koja ima toliko dugačku kosu. Majka dvoje dece iz Odese, u Ukrajini, tvrdi da se nije šišala poslednjih 30 godina, ali da je pratila strogu rutinu nege kose kako bi ona ostala zdrava i sjajna.

Čini se da je istu tu rutinu prenela i na svoje dve ćerke, budući da njen najnoviji video prikazuje njih tri kako češljaju kosu jedna drugoj.

1 / 4 Foto: Printscreen/TikTok/alona__kravchenko

Da bi sprečila lomljenje ili ispucale vrhove, ona se uzdržava od češljanja kose dok je mokra i koristi maske za kosu i masira glavu kako bi kosa izgledala uglađeno.

Obožavaoci su uživali u gledanju snimka i molili Alonu da objavi još videa. “Tri lepe Zlatokose”, napisao je jedan, a drugi kaže: „Izgledaš divno sa tom lepom, urednom, dugom kosom. Plavokosa lepotica otkrila je i neke od najčudnijih komentara koje je ikada dobila od svojih fanova.

“Kada ljudi vide dužinu moje kose, ne mogu da sakriju svoje oduševljenje i emocije, to je veoma lepo. Takođe mnogi priđu i kažu kako je to danas neobično i lepo. Moji pratioci su najbolji i uvek me oduševljavaju pozitivnim i dobrim komentarima upućenim meni. Najneobičniji komentari su se odnosili na molbu da mi pomirišu kosu”, otkrila je Alona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.